Burizóny

Jedná se vlastně o pufovanou rýži, jejíž eneretická hodnota se pohybuje kolem 3,40 kcal/1 g. Obsahuje ve velmi malém množství bílkoviny, tuky a sacharidy a velmi mnoho vlákniny. V prodeji jsou burizony přírodní či ochucené nebo obarvené. Jsou vhodné k přídání do jogurtů, pudinků, pohárů, ale také polévek, salátů či na přípravu dezertů a moučníků.

přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Burizony mi moc chutnají tak bych se chtěla zeptat jestli někdo nemá recept ozvěte se na petulka.skrbka@seznam.cz

Petra 26. 03. 2011, 11:57

Chybějící obrázek
Já burizony opražím na sádle,nechám okapat a od škvarků jsou k nerozeznání.

rudla 01. 11. 2011, 12:17