Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Burizóny

Burizóny

Přidat na Pinterest

Jedná se vlastně o pufovanou rýži, jejíž eneretická hodnota se pohybuje kolem 3,40 kcal/1 g. Obsahuje ve velmi malém množství bílkoviny, tuky a sacharidy a velmi mnoho vlákniny. V prodeji jsou burizony přírodní či ochucené nebo obarvené. Jsou vhodné k přídání do jogurtů, pudinků, pohárů, ale také polévek, salátů či na přípravu dezertů a moučníků.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Čokoládové variace

Čokoládové variace

1. Rozpusťte čokoládu s máslem a smíchejte s rýžovými burizony a nutellou. Pak hmotu nalijte do nádoby s ro...

Karamelové burizonové hrudky

Karamelové burizonové hrudky

Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho,...

Sýrové sušenky

Sýrové sušenky

Burisony rozdrtíme válečkem, přidáme strouhané sýry, změklé máslo, kmín, pepř a sůl ( podle chuti- pozor sý...

Spartakiáda

Spartakiáda

S kryštalového cukru si spravime karamel, pomaličky pridávame salko a smetol. Všetko spolu vymiešame a prid...

Burizonky

Burizonky

Cukr krupici utavíme na karamel, potom přidáme heru a kondenzované mléko. Odstavíme a zamícháme burizony a ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Burizóny Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Burizony mi moc chutnají tak bych se chtěla zeptat jestli někdo nemá recept ozvěte se na petulka.skrbka@seznam.cz

Petra 26. 03. 2011, 11:57

Thumb
Já burizony opražím na sádle,nechám okapat a od škvarků jsou k nerozeznání.

rudla 01. 11. 2011, 12:17

Facebook komentáře