Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Karamelové burizonové hrudky

Karamelové burizonové hrudky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
3148 kalorií 0.0g cukrů 240.0g tuků 34.0g bílkovin

Příprava

Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho, dokud není směs úplně hladká.
Do směsi vmícháme burizony a opět dobře zamícháme. Z hmoty vytváříme lžící malé hrudky, které necháme v chladu ztuhnout a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Z hmoty můžeme vyrábět i kuličky, které po ztuhnutí ukládáme do papírových košíčků. Před servírováním je můžeme pocákat tekutou čokoládou nebo čokoládovou polevou.


notburga

08. 01. 2011, Recept navštíven: 4814x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme akorát nepoužíváme ani karamel ani salko, ale zakoupíme v obchodě klasické karamelky a necháme je rozehřát. Hrudky jsou výborné :)

07. 10. 2012, 11:20

Přidat komentář
Thumb
Do směsi ještě přidám trochu kávy na dochucení :)

Katka 05. 08. 2013, 17:03

Facebook komentáře