![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/images/full-29abcf002a147001d256577204205f4a5a492a30f1c7ae79cf630287b2632efd.jpg)
Karamelové burizonové hrudky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
3148
kalorií
0.0g
cukrů
240.0g
tuků
34.0g
bílkovin
Příprava
Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho, dokud není směs úplně hladká.
Do směsi vmícháme burizony a opět dobře zamícháme. Z hmoty vytváříme lžící malé hrudky, které necháme v chladu ztuhnout a podáváme.
Tip k receptu
Z hmoty můžeme vyrábět i kuličky, které po ztuhnutí ukládáme do papírových košíčků. Před servírováním je můžeme pocákat tekutou čokoládou nebo čokoládovou polevou.
notburga08. 01. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/users/medium-415acfedc42211f445dfe4561f9c3c295e328a0fc026e2c64168a784d61c9c4b.gif)
Lucie 07. 10. 2012, 13:20
© 2024, Railsformers s.r.o.