Karamelové burizonové hrudky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
3148
kalorií
0.0g
cukrů
240.0g
tuků
34.0g
bílkovin
Příprava
Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho, dokud není směs úplně hladká.
Do směsi vmícháme burizony a opět dobře zamícháme. Z hmoty vytváříme lžící malé hrudky, které necháme v chladu ztuhnout a podáváme.
Tip k receptu
Z hmoty můžeme vyrábět i kuličky, které po ztuhnutí ukládáme do papírových košíčků. Před servírováním je můžeme pocákat tekutou čokoládou nebo čokoládovou polevou.
notburga08. 01. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 07. 10. 2012, 13:20
© 2024, Railsformers s.r.o.