Chybí obrázek

Karamelové burizonové hrudky

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

3148 kalorií
0.0g cukrů
240.0g tuků
34.0g bílkovin


Příprava

Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho, dokud není směs úplně hladká.
Do směsi vmícháme burizony a opět dobře zamícháme. Z hmoty vytváříme lžící malé hrudky, které necháme v chladu ztuhnout a podáváme.

Tip k receptu

Z hmoty můžeme vyrábět i kuličky, které po ztuhnutí ukládáme do papírových košíčků. Před servírováním je můžeme pocákat tekutou čokoládou nebo čokoládovou polevou.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 01. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Děláme akorát nepoužíváme ani karamel ani salko, ale zakoupíme v obchodě klasické karamelky a necháme je rozehřát. Hrudky jsou výborné :)

07. 10. 2012, 11:20

Chybí obrázek
výborný recept osvedčený

05. 08. 2017, 19:07

Přidat komentář
Chybí obrázek
Do směsi ještě přidám trochu kávy na dochucení :)

Katka 05. 08. 2013, 17:03

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.