Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Karamelové burizonové hrudky

Karamelové burizonové hrudky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

3148 kalorií, 0.0g cukrů, 240.0g tuků, 34.0g bílkovin

Příprava

Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho, dokud není směs úplně hladká.
Do směsi vmícháme burizony a opět dobře zamícháme. Z hmoty vytváříme lžící malé hrudky, které necháme v chladu ztuhnout a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Z hmoty můžeme vyrábět i kuličky, které po ztuhnutí ukládáme do papírových košíčků. Před servírováním je můžeme pocákat tekutou čokoládou nebo čokoládovou polevou.

notburga

08. 01. 2011, Recept navštíven: 4220x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Karamelové kuře podle Stelly Zázvorkové

Karamelové kuře podle Stelly Zázvorkové

Z horké vody, oleje, cukru, sladké papriky a citrónové kůry si připravíme směs na potírání. Kuře opereme a ...

Karamelové řezy

Karamelové řezy

Den předem dáme plechovku kondenzovaného slazeného mléka do vody a necháme 2 hodiny vařit, aby nám mléko zk...

Jahodovo - karamelové košíčky

Jahodovo - karamelové košíčky

Z mouky, 280 g másla, moučkového cukru, žloutků, vanilky a trochy citronové kůry připravíme křehké těsto, k...

Kávovo - karamelové kostky

Kávovo - karamelové kostky

Salko uvaříme den předem a necháme vychladit. Žloutky oddĚlíme od bílků a vyšleháme je s krupicovým cukrem,...

Karamelové burizonové hrudky

Karamelové burizonové hrudky

Tekutý karamel dobře rozmícháme s máslem a salkem. Obojí by mělo mít pokojovou teplotu. Mícháme tak dlouho,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Karamelové burizonové hrudky Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme akorát nepoužíváme ani karamel ani salko, ale zakoupíme v obchodě klasické karamelky a necháme je rozehřát. Hrudky jsou výborné :)

07. 10. 2012, 11:20

Přidat komentář
Thumb
Do směsi ještě přidám trochu kávy na dochucení :)

Katka 05. 08. 2013, 17:03

Facebook komentáře