Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hera

Hera

Přidat na Pinterest
Rostlinný tuk, obsahuje vitaminy A, D a E, není zdrojem cholesterolu. Barva sytě žlutá. Vyrábí se již od roku 1972. Určena speciálně na pečení. Přidává se do těsta při výrobě koláčků, závinů, vánočního cukroví, dortů i zákusků. V českých kuchyních velmi oblíbená pro svou kvalitu a neobyčejně skvělou pojivost s ostatními ingrediencemi při míchání těsta. Využijeme ji i při tvorbě krémů, nesráží se, skvěle se roztírá.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Kulatý koláč na plechu

Kulatý koláč na plechu

Změklé máslo utřeme s cukrem krupice do pěny. Přidáme i vanilkový cukr a poté postupně zašleháváme vejce, p...

Perník s medovinovým krémem

Perník s medovinovým krémem

Těsto: Mouku prosejeme s kypřícím práškem a kakaem. Přidáme vejce, cukr, rozpuštěný tuk, med, kefír a vše...

Perník s medovinovým krémem

Perník s medovinovým krémem

Těsto: Mouku prosejeme s kypřícím práškem a kakaem. Přidáme vejce, cukr, rozpuštěný tuk, med, kefír a vše...

Kakaové kroužky

Kakaové kroužky

Na vále vše zpracujeme v hladké těsto a dáme do chladna cca 2 hodiny odpočinout. Pak vyválíme plát asi 1/2...

Skořicové tyčinky

Skořicové tyčinky

Mouku, cukr, změklý tuk, žloutky i nastrouhanou citrónovou kůru zpracujeme. Těsto rozdělíme na poloviny a ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Hera Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře