Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí žebra

Hovězí žebra

Přidat na Pinterest

Hovězí žebra jsou ceněna pro jejich specifickou hovězí chuť - spojení tuku a kosti. Na hovězím dobytku se nachazí 13 žeber. Z každé strany jsou žebra o různé délce od nejkratších v oblasti páteře až po nejdelší v oblasti hrudi. Žebra tvoří cca plochu metr krát metr, a proto velmi záleží z které části pochází. Za nejchutnější se považují žebra z břišní oblasti, která jsou krátká a obsahují větší množství masa. Hovězí žebra jsou vynikající k přípravě barbecue, grilování, pečení či dušení.

Zdroj obrázku: davesmeat.co.za; davesmeat.co.za

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Hovězí žebra s pivem a zeleninou

Hovězí žebra s pivem a zeleninou

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Mrkev a celer očistíme a nakrájíme na kostičky zhruba 1 cm velké. Česn...

Boršč se šťovíkem

Boršč se šťovíkem

Hovězí žebírko vaříme v osolené vodě, až je maso téměř měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory....

Marinovaná hovězí žebra

Marinovaná hovězí žebra

Vybereme si nějaká masitá žebra a na 1-2 dny je naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí. Žebra v...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Hovězí žebra Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře