Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Boršč se šťovíkem

Boršč se šťovíkem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 45min
Nutriční hodnoty
1860 kalorií 0.0g cukrů 154.0g tuků 163.0g bílkovin

Příprava

Hovězí žebírko vaříme v osolené vodě, až je maso téměř měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory. Když je vše měkké, vyjmeme žebírka a obereme z nich maso. Vrátíme ho do polévky, přidáme nadrobno nasekaný šťovík a ve vroucí polévce rozšleháme vejce. Servírujeme se lžící zakysané smetany.


Evík

09. 03. 2012, Recept navštíven: 1135x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře