Boršč se šťovíkem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

1860 kalorií
0.0g cukrů
154.0g tuků
163.0g bílkovin


Příprava

Hovězí žebírko vaříme v osolené vodě, až je maso téměř měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory. Když je vše měkké, vyjmeme žebírka a obereme z nich maso. Vrátíme ho do polévky, přidáme nadrobno nasekaný šťovík a ve vroucí polévce rozšleháme vejce. Servírujeme se lžící zakysané smetany.

přidejte na:
Evík

09. 03. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pekne naservírovaný boršč

palino 04. 02. 2018, 12:55

Přidat komentář