Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Boršč se šťovíkem

Boršč se šťovíkem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 15min
Celkový čas: 1h 45min , porce

1860 kalorií, 0.0g cukrů, 154.0g tuků, 163.0g bílkovin

Příprava

Hovězí žebírko vaříme v osolené vodě, až je maso téměř měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory. Když je vše měkké, vyjmeme žebírka a obereme z nich maso. Vrátíme ho do polévky, přidáme nadrobno nasekaný šťovík a ve vroucí polévce rozšleháme vejce. Servírujeme se lžící zakysané smetany.

Evík

09. 03. 2012, Recept navštíven: 1038x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Boršč se šťovíkem

Boršč se šťovíkem

Hovězí žebírko vaříme v osolené vodě, až je maso téměř měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory....

Zobrazit všechny podobné recepty k Boršč se šťovíkem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře