Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Marinovaná hovězí žebra

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2dní 0h 5min , Čas vaření: 10h 0min
Celkový čas: 2dní 10h 5min , porce

3890 kalorií, 0.0g cukrů, 320.0g tuků, 380.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vybereme si nějaká masitá žebra a na 1-2 dny je naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí. Žebra v marinádě otáčíme 2x za celou dobu marinování. Pak je vložíme do zapékací mísy a pečeme cca 10 hodin při teplotě 100°C. Výborná pochoutka! Podáváme s chlebem!

Tatiana

31. 01. 2012, Recept navštíven: 9376x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice

Maso naporcujeme na 4 vyšší plátky po 150 g. Připravíme si marinádu z oleje, koření, utřeného česneku. Maso...

Marinovaná hlíva v těstíčku s pažitkovým dipem

Marinovaná hlíva v těstíčku s pažitkovým dipem

Trs hlívy rozkrájíme na jednotlivé plodnice a očistíme je. Připravíme si marinádu: Olivový olej smícháme ...

Marinovaná štika se slaninkou

Marinovaná štika se slaninkou

Štiku omyjeme, osušíme a ze změklého másla a koření vytvoříme polotuhou marinádu, kterou štiku potřeme ze v...

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Krkovička namarinovaná v česneku a citrónové šťávě

Česnek očistíme a prolisujeme. Rozmícháme ho v trošce oleje smíchaném s citrónovou šťávou. Touto marinádou ...

Marinovaná hovězí žebra

Marinovaná hovězí žebra

Vybereme si nějaká masitá žebra a na 1-2 dny je naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí. Žebra v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Marinovaná hovězí žebra Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá marináda a chutne rebierka

17. 03. 2016, 11:33

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne rebierka

27. 05. 2016, 18:02

Přidat komentář
Sonia005
Dobrůtka? Asi to taky brzy vyzkoušíme.

Sonia005 01. 02. 2012, 12:29

bookmen
No teda!!! Tak do tohoto jídla stoprocentně půjdu. Přečetl a poslintal jsem si klávesnici.

bookmen 01. 02. 2012, 17:58

Thumb
Než jsem sehnal důstojná žebra najezdil jsem hodně km ale nelituji. důležité podle mě u tohoto receptu je neurychlovat přípravu vyšší teplotou! Moc jsme si pochutnali.

Pepan 07. 02. 2012, 11:55

Facebook komentáře