Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marinovaná hovězí žebra

Obtížnost Čas přípravy
2dní 0h 5min
Čas vaření Celkový čas Porce
10h 0min 2dní 10h 5min
Nutriční hodnoty
3890 kalorií 0.0g cukrů 320.0g tuků 380.0g bílkovin

Příprava

Vybereme si nějaká masitá žebra a na 1-2 dny je naložíme do marinády smíchané ze všech ingrediencí. Žebra v marinádě otáčíme 2x za celou dobu marinování. Pak je vložíme do zapékací mísy a pečeme cca 10 hodin při teplotě 100°C. Výborná pochoutka! Podáváme s chlebem!


Přidat na Pinterest
Tatiana

31. 01. 2012, Recept navštíven: 10333x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá marináda a chutne rebierka

17. 03. 2016, 11:33

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne rebierka

27. 05. 2016, 18:02

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chtná dobrota

21. 12. 2016, 13:29

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept

05. 03. 2017, 14:25

Přidat komentář
Sonia005
Dobrůtka? Asi to taky brzy vyzkoušíme.

Sonia005 01. 02. 2012, 12:29

bookmen
No teda!!! Tak do tohoto jídla stoprocentně půjdu. Přečetl a poslintal jsem si klávesnici.

bookmen 01. 02. 2012, 17:58

Thumb
Než jsem sehnal důstojná žebra najezdil jsem hodně km ale nelituji. důležité podle mě u tohoto receptu je neurychlovat přípravu vyšší teplotou! Moc jsme si pochutnali.

Pepan 07. 02. 2012, 11:55

Facebook komentáře