Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jablečný mošt

Jablečný mošt

Přidat na Pinterest

Jablečný mošt je šťáva, která se získává lisováním nebo ohříváním jablečných stroužků. Po vylisování se štáva konzervuje pasterací, aby se prodloužila trvanlivost. Jablečný mošt má jedinečnou chuť, je zdrojem vitaminů, přírodního ovocného cukru fruktózy, pektinů, organických kyselin a dalších přírodních látek. Je zde taky poměrně vysoký obsah vlákniny.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Křehký jablečný koláč

Křehký jablečný koláč

Ze změklého másla, hladké mouky, cukru a vejce vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské fó...

Karotka na kyselo

Karotka na kyselo

V jablečném moštu rozpustíme cukr, vmícháme med, špetku soli a trochu octu. Přidáme na jemno nastrouhanou m...

Jablečné želé s mátou

Jablečné želé s mátou

Dobře opranou mátu zalijeme 500 ml vody a přivedeme k varu. Necháme ji povařit 15 minut. Pak odvar přecedím...

Startovací mango-jablečný nápoj

Startovací mango-jablečný nápoj

Mango oloupeme a zbavíme pecky. Dužinu rozmixujeme v mixéru na kaši, přihodíme všechny zbylé ingredience kr...

Kuřecí kousky v jablečném moštu

Kuřecí kousky v jablečném moštu

Troubu předehřejeme na 200°C. Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném ole...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jablečný mošt Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře