Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Kaštanové pyré

Výrobek z kaštanů. Jeho příprava je velmi jednoduchá a chuť přímo vynikající. Nadchne každého příznivce netradičních pokrmů. Kaštany nařízneme a vaříme ve vroucí vodě, poté ještě s mlékem a nezbytnou vanilkou. Počkáme až jsou tak měkké, že jdou rozmačkat, prolisujeme a přidáme rum. Kaštanové pyré se výborně hodí jako náplň do moučníků či pohárů, ve spojení se zmrzlinou chutná báječně. Pokud nemáme k dispozici kaštany, můžeme je v receptu nahradit bílými fazolemi, originál je však samozřejmě nejlahodnější.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Podzimní koláč z jedlých kaštanů

Podzimní koláč z jedlých kaštanů

BB sušenky naskládáme vedle sebe do nádoby (nejraději mám zapékací keramický pekáček). Uvaříme pudink z 1/...

Kaštanový závin s mandlemi

Kaštanový závin s mandlemi

Bielky oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme z nich tuhý sneh. Žĺtky a 200 g cukru vyšľaháme do peny, pridáme mand...

Kaštanová kolečka

Kaštanová kolečka

Preosiatu múku zmiešame so 70 g práškového cukru a vanilínovým cukrom, pridáme žĺtok, rum, 150 g gaštanovéh...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kaštanové pyré Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře