Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Králičí hřbet

Králičí hřbet

Přidat na Pinterest

Jde o bílé velice chutné, zdravé, libové a lehce stravitelné maso. Ve srovnání s masem ostatních zvířat obsahuje nejméně cholesterolu. Významná je krátká doba úpravy masa. Králičí hřbet je vhodný především k pečení.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Dušený králik na francouzský způsob

Dušený králik na francouzský způsob

Očistený zajačí zadok a stehna rozkrájame na niekoľko kúskov (asi 7-8 kúskov), prešpikujeme ich slaninou, p...

Bazalkové rizoto s králíkem a hříbky

Bazalkové rizoto s králíkem a hříbky

Na olivovém oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, ke které později přidáme rýži, králíka a koření vče...

Mleté kuličky z králíka

Mleté kuličky z králíka

Vykostěné maso nakrájíme na menší kousky, cibuli oloupeme, překrojíme a umeleme spolu s masem na mlýnku. Př...

Králičí medailonky na houbách

Králičí medailonky na houbách

Hřbety vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Orestujeme ho na cibulce, přidáme houby, prolisovaný česnek, p...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Králičí hřbet Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře