Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušený králik na francouzský způsob

Dušený králik na francouzský způsob

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
780 kalorií 0.0g cukrů 69.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Očistený zajačí zadok a stehna rozkrájame na niekoľko kúskov (asi 7-8 kúskov), prešpikujeme ich slaninou, posolíme a posypeme čiernym korenim a potrieme horčicou. Na pekáč dáme zvyšnú slaninu, maslo a pokrájanú cibuľu a necháme zružovieť. Vložíme pripravené porcie mäsa a opečieme. Poprášime múkou, opražíme a zalejeme vínom alebo vyvarom. Pridáme pokrájané šampiňóny alebo hríby, koreniny a tymian. Všetko udusíme do mäkka.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou alebo s jemnými knedľami a brusnicami.


Jozef

04. 12. 2011, Recept navštíven: 2773x

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre pripravený králik

30. 04. 2016, 18:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 05. 2016, 15:21

Přidat komentář

Facebook komentáře