Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušený králik na francouzský způsob

Dušený králik na francouzský způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

780 kalorií, 0.0g cukrů, 69.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Očistený zajačí zadok a stehna rozkrájame na niekoľko kúskov (asi 7-8 kúskov), prešpikujeme ich slaninou, posolíme a posypeme čiernym korenim a potrieme horčicou. Na pekáč dáme zvyšnú slaninu, maslo a pokrájanú cibuľu a necháme zružovieť. Vložíme pripravené porcie mäsa a opečieme. Poprášime múkou, opražíme a zalejeme vínom alebo vyvarom. Pridáme pokrájané šampiňóny alebo hríby, koreniny a tymian. Všetko udusíme do mäkka.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou alebo s jemnými knedľami a brusnicami.

Jozef

04. 12. 2011, Recept navštíven: 2525x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušený králik na francouzský způsob

Dušený králik na francouzský způsob

Očistený zajačí zadok a stehna rozkrájame na niekoľko kúskov (asi 7-8 kúskov), prešpikujeme ich slaninou, p...

Dušený králík

Dušený králík

Králíka omyjeme a dobře osolíme. Uděláme si směs z papriky, kmínu, tymiánu a utřeného česneku. Směs promích...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušený králik na francouzský způsob Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre pripravený králik

30. 04. 2016, 18:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 05. 2016, 15:21

Přidat komentář

Facebook komentáře