Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Francouzská hořčice

Obsahuje hořčičnou moučku, skořici, hřebíček, nové koření, majoránku, bobkový list, tymián, česnek, estragon, cukr a ocet. Netradiční aroma ji dodává také bílé víno, které se při výrobě přidává. Množství a složení koření poukazuje na výslednou plnou, pikantní a jemně ostrou chuť. Využijeme ji k dochucení studených pokrmů, dresingů, ale také třeba při nakládání sýra, tvorbě marinád ke grilovanému masu. Hodí se i k drůbežímu masu, můžeme ji přidat do některých druhů omáček.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Bramborový koláč s krevetami

Bramborový koláč s krevetami

Brambory nakrájíme na plátky a uvaříme je v osolené vodě doměkka. Poté je scedíme, smícháme je s crème fraî...

Teplý chřestový salát se slaninou

Teplý chřestový salát se slaninou

Plátky slaniny opečeme dokřupava a poté nalámeme na kousky. Dáme stranou. Vejce uvaříme na tvrdo. Připr...

Hovězí z trouby

Hovězí z trouby

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Maso naskládáme do skleněného pekáče, nebo pekáče s víkem. Z...

Hovězí roláda plněná anglickou slaninou

Hovězí roláda plněná anglickou slaninou

Plát masa rozklepeme a potřeme hořčicí. Oloupané a na jemno nastrouhané stroužky česneku smícháme s rozšleh...

Krůtí kousky s jablkem, hořčicí a smetanou

Krůtí kousky s jablkem, hořčicí a smetanou

Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a s trochou vody (1/2 dcl) rozmixujeme na kaši. Maso nakrájíme na malé...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Francouzská hořčice Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře