Hovězí roláda plněná anglickou slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1740
kalorií
1.0g
cukrů
75.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Plát masa rozklepeme a potřeme hořčicí. Oloupané a na jemno nastrouhané stroužky česneku smícháme s rozšlehaným, jemně osoleným vejcem a sušenou petrželkou. Plátky anglické slaniny touto směsí protáhneme a poskládáme na plát masa. Plát masa zavineme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci na rozehřátém oleji masovou roládu osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a přidáme bujón. Dusíme do změknutí masa, poté roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. V trošce studené vody rozmícháme mouku, šťávu zahustíme a provaříme.
JanaB19. 11. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: šalvěj
planeta 31. 10. 2015, 08:30
© 2024, Railsformers s.r.o.