Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí roláda plněná anglickou slaninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1740 kalorií 1.0g cukrů 75.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Plát masa rozklepeme a potřeme hořčicí. Oloupané a na jemno nastrouhané stroužky česneku smícháme s rozšlehaným, jemně osoleným vejcem a sušenou petrželkou. Plátky anglické slaniny touto směsí protáhneme a poskládáme na plát masa. Plát masa zavineme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci na rozehřátém oleji masovou roládu osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a přidáme bujón. Dusíme do změknutí masa, poté roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. V trošce studené vody rozmícháme mouku, šťávu zahustíme a provaříme.


Přidat na Pinterest
JanaB

19. 11. 2013, Recept navštíven: 1820x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto roládudělám, ale z kuřecího masa

02. 12. 2014, 10:02

planeta
Restaurant_star
hodilo by se pro chuť přidat i 1-2 lístky šalvěje, stačí vyzkoušet
Přidané ingredience: šalvěj

31. 10. 2015, 07:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roláda je vyborná aj z uracieho aj bravčového mäsa

13. 12. 2015, 12:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastická rolada

13. 12. 2015, 13:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
naozaj velmi chutná roláda

14. 12. 2015, 20:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roláda je vyborná

01. 06. 2016, 12:29

Přidat komentář

Facebook komentáře