Hovězí z trouby
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1296
kalorií
6.0g
cukrů
82.0g
tuků
124.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Maso naskládáme do skleněného pekáče, nebo pekáče s víkem. Zalijeme vodou ve které jsme rozmíchali kečup a hořčici. Přidáme oloupaný a na plátky nakrájený česnek, přikryjeme víkem a dusíme do změknutí masa. Dle potřeby podléváme. Poté šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí.
JanaB28. 08. 2014
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 16. 09. 2014, 07:39
Přidané ingredience: .
tepito 04. 02. 2015, 03:10

hanka 04. 11. 2015, 11:09

Svetlana 09. 01. 2016, 14:04

majka 31. 01. 2016, 17:09

planeta 19. 03. 2019, 10:49

dušanka 28. 08. 2019, 19:56
© 2022, Railsformers, s.r.o.