Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí z trouby

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1296 kalorií 6.0g cukrů 82.0g tuků 124.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Maso naskládáme do skleněného pekáče, nebo pekáče s víkem. Zalijeme vodou ve které jsme rozmíchali kečup a hořčici. Přidáme oloupaný a na plátky nakrájený česnek, přikryjeme víkem a dusíme do změknutí masa. Dle potřeby podléváme. Poté šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí.


Přidat na Pinterest
JanaB

28. 08. 2014, Recept navštíven: 6567x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jjsem to, ale v troubě jsem to pekla přes dvě hodiny. Asi to hovězí bylo z nějaké stré krávy. Ale dalo seto jíst.

16. 09. 2014, 07:39

tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Maso napřed prudce osmažím, aby se zatáhlo. Teprve pak vkládám do pekáčku.
Přidané ingredience: .

04. 02. 2015, 03:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduche a dobre masko

04. 11. 2015, 11:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tiež najprv opečiem a tak dam do truby

09. 01. 2016, 14:04

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré,chutné

31. 01. 2016, 17:09

Přidat komentář

Facebook komentáře