Hovězí řízky z trouby
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1426
kalorií
0.0g
cukrů
55.0g
tuků
42.0g
bílkovin
Příprava
Troubu si předehřejeme na 180 °C. Dva plátky (cca 1 cm silné) omyjeme a osušíme. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme a potřeme hořčicí. Obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku, do kterého jsme přidali ještě špetku soli. Hned je osmažíme na zahřátém másle (cca 1 minutku).
Pak řízky naskládáme do pekáčku a poklademe na ně kolečka nakrájené cibule. Vše zalijeme vývarem a pečeme 20 minut, pak obrátíme a dopékáme ještě 25 až 30 minut. Servírujeme s brambory, které přelijeme výpekem a cibulkou.
Edita26. 08. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špetka chilli
maruskaji 11. 02. 2013, 22:51
© 2024, Railsformers s.r.o.