Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí řízky z trouby

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1426 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Dva plátky (cca 1 cm silné) omyjeme a osušíme. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme a potřeme hořčicí. Obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku, do kterého jsme přidali ještě špetku soli. Hned je osmažíme na zahřátém másle (cca 1 minutku). Pak řízky naskládáme do pekáčku a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí. Vše zalijeme vývarem a pečeme 20 minut, pak obrátíme a dopékáme ještě 25 až 30 minut. Servírujeme s brambory, které přelijeme výpekem a cibulkou.


Přidat na Pinterest
Edita

26. 08. 2011, Recept navštíven: 5302x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Už jsem dlouho nepřipravovala z hovězího, ale recept je dobrý.
Přidané ingredience: špetka chilli

11. 02. 2013, 21:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj velmi chutne jedlo

16. 10. 2016, 17:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rezne z hovädzieho masa pripravene tymto sposobom chutia vynikajuco

24. 03. 2017, 11:04

Přidat komentář

Facebook komentáře