Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí řízky z trouby

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1426 kalorií, 0.0g cukrů, 55.0g tuků, 42.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Dva plátky (cca 1 cm silné) omyjeme a osušíme. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme a potřeme hořčicí. Obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku, do kterého jsme přidali ještě špetku soli. Hned je osmažíme na zahřátém másle (cca 1 minutku). Pak řízky naskládáme do pekáčku a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí. Vše zalijeme vývarem a pečeme 20 minut, pak obrátíme a dopékáme ještě 25 až 30 minut. Servírujeme s brambory, které přelijeme výpekem a cibulkou.

Edita

26. 08. 2011, Recept navštíven: 4427x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí řízky z trouby

Hovězí řízky z trouby

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Dva plátky (cca 1 cm silné) omyjeme a osušíme. Lehce naklepeme, opepříme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí řízky z trouby Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Už jsem dlouho nepřipravovala z hovězího, ale recept je dobrý.
Přidané ingredience: špetka chilli

11. 02. 2013, 21:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj velmi chutne jedlo

16. 10. 2016, 17:47

Přidat komentář

Facebook komentáře