Bazalkové rizoto s králíkem a hříbky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
122
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Na olivovém oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, ke které později přidáme rýži, králíka a koření včetně pesta a podlijeme vývarem. Přidáme hříbky vaříme, dokud není rýže měkká. Pak přidáme na jemno nakrájený pórek a ještě chvíli vaříme, dokud se voda nevyvaří. Podáváme ozdobené čerstvou bazalkou.
Tip k receptu
Můžeme přidat i papriku, ať je rizoto pestřejší! :-)
Tatiana18. 05. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.