Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Margarin na vaření

Margarin na vaření

Přidat na Pinterest
Nahrazuje máslo, původem z Francie. Rozeznáváme několik druhů margarínu – margarín na vaření obsahuje vysoký poměr zvířecího tuku (při tepelné úpravě neprská). Jeho chuť se přibližuje chuti másla, ale složení a výroba se odlišují.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Šalvějový margarín

Šalvějový margarín

Margarín vymícháme s prolisovaným česnekem a najemno posekanou šalvějí. Dochutíme solí.

Brambory zapékané s čerstvým kyselým zelím

Brambory zapékané s čerstvým kyselým zelím

Brambory uvaříme ve slupce v malém množství vody asi 30 minut, poté je slijeme a necháme vystydnout. Pak ol...

Pomazánka s lososem

Pomazánka s lososem

Rostlinný tuk utřeme se solí. Přidáme prolisovaný tvaroh, podle potřeby trošku mléka a vyšleháme v hladký k...

Bylinkovo - smetanový margarín

Bylinkovo - smetanový margarín

Margarín vymícháme s Gervaisem, přidáme nadrobno nasekaný libeček a pažitku. Dochutíme solí a pepřem.

Beránek s kokosem

Beránek s kokosem

Žloutky oddělíme od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme s krystalovým cukrem, vanilkovým cu...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Margarin na vaření Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře