Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nálev na nakládání okurek

Nálev na nakládání okurek

Další názvy

Deko, Lako, Pikanta

Použití v kuchyni

Kořenící směs pro přípravu nakládaných okurek nebo jiné zeleniny. Obsahuje vždy jiný poměr koření, který záleží na výrobci. Většinou jsou v ní obsaženy sůl, hořčičné semínko, pepř, kmín, nové koření, hřebíček. V pikantnější směsi je i kopr nebo koriandr.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Německé brambory

Německé brambory

Vychladlé vařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, nakládané okurky nastrouháme na jemném struhadl...

Tatarská pikantní směs

Tatarská pikantní směs

Bravčové a hovädzie mäso nahrubo pomelieme spolu s paprikami, rajčinami, cibuľou a cesnakom. Pridáme olej, ...

Květákový salát

Květákový salát

Na hrubém struhadle nastrouháme květák a okurky. Přidáme jemně nakrájený kopr, nálev z okurek a tatarskou o...

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Jednotlivé suroviny proložíme a uložíme uzavřené do sklenice někde do chladu.

Domácí utopenci

Domácí utopenci

Svaříme vodu s octem, vsypeme celý (nikdy nedělit na několik nálevů!) obsah 100 g balení Nálevu na nakládán...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Nálev na nakládání okurek Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře