Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Nakládaný hermelín

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 0min
Nutriční hodnoty
100 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest
linkinkatka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 3961x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý hermelín

03. 09. 2016, 18:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som, velmi dobrý hermelín

03. 12. 2016, 18:55

Přidat komentář
veka
Pro nakládaný hermelín si chodím k nám do hospůdky, ale nikdy mě nechtějí prozradit recept. Mají ho výborný. Moc mi tam chutná ta cibulka. Tady se dívám, že tam není žádný olej. Tam se nepřidává?

veka 19. 11. 2009, 08:41

linkinkatka
ja davam len nalav z kapie a kapar.

linkinkatka 19. 11. 2009, 08:54

veka
No, tak uvidím. Vyzkouším

veka 19. 11. 2009, 11:29

Angel 666
Taky mě recept zaujal, já nakládám hermelín vždycky jen do oleje, tak by mě zajímalo, jestli výsledný pokrm není moc kyselý a jak dlouho se nechává sýr v nálevu uležet.

Angel 666 19. 11. 2009, 11:48

linkinkatka
nám sa nezda moc kysely, ja ho nechavam v tom naleve kym sa nezje a ked je v chladničke tak sa mi ešte nepokazil

linkinkatka 19. 11. 2009, 12:51

Angel 666
Díky, to určitě vyzkouším, jen se musím podívat po té nakládané pečené kapii, jestli se něco takového sežene i v Čechách.

Angel 666 19. 11. 2009, 12:54

Facebook komentáře