Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Nakládaný hermelín

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

100 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Jednotlivé suroviny proložíme a uložíme uzavřené do sklenice někde do chladu.

Domací nakládaný hermelín

Domací nakládaný hermelín

Sýr podélně rozkrojíme a posypeme vším kořením. Dno sklenice, do které budeme nakládat, posypeme taky kořen...

Zobrazit všechny podobné recepty k Nakládaný hermelín Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý hermelín

03. 09. 2016, 18:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som, velmi dobrý hermelín

03. 12. 2016, 18:55

Přidat komentář
veka
Pro nakládaný hermelín si chodím k nám do hospůdky, ale nikdy mě nechtějí prozradit recept. Mají ho výborný. Moc mi tam chutná ta cibulka. Tady se dívám, že tam není žádný olej. Tam se nepřidává?

veka 19. 11. 2009, 08:41

linkinkatka
ja davam len nalav z kapie a kapar.

linkinkatka 19. 11. 2009, 08:54

veka
No, tak uvidím. Vyzkouším

veka 19. 11. 2009, 11:29

Angel 666
Taky mě recept zaujal, já nakládám hermelín vždycky jen do oleje, tak by mě zajímalo, jestli výsledný pokrm není moc kyselý a jak dlouho se nechává sýr v nálevu uležet.

Angel 666 19. 11. 2009, 11:48

linkinkatka
nám sa nezda moc kysely, ja ho nechavam v tom naleve kym sa nezje a ked je v chladničke tak sa mi ešte nepokazil

linkinkatka 19. 11. 2009, 12:51

Angel 666
Díky, to určitě vyzkouším, jen se musím podívat po té nakládané pečené kapii, jestli se něco takového sežene i v Čechách.

Angel 666 19. 11. 2009, 12:54

Facebook komentáře