Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tatarská pikantní směs

Tatarská pikantní směs

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
3365 kalorií 76.0g cukrů 120.0g tuků 77.0g bílkovin

Příprava

Bravčové a hovädzie mäso nahrubo pomelieme spolu s paprikami, rajčinami, cibuľou a cesnakom. Pridáme olej, mletú papriku, korenie,preosiatý nakladač a posekané feferónky. Varíme na miernom ohni 120minút, potom pridáme postrúhaný syr. Horúcou zmesou naplníme poháre a dobre uzavrieme a sterilizujeme 25 minút.

Bulb Tip k receptu

Tatárska pikantná zmes je vhodná na hrianky alebo len tak na čerstvý chlieb. Feferóniek dávame toľko, aby zmes bola prijemne pikantná.


Jozef

14. 01. 2011, Recept navštíven: 3030x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře