Tatarská pikantní směs
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
3365
kalorií
76.0g
cukrů
120.0g
tuků
77.0g
bílkovin
Příprava
Bravčové a hovädzie mäso nahrubo pomelieme spolu s paprikami, rajčinami, cibuľou a cesnakom. Pridáme olej, mletú papriku, korenie,preosiatý nakladač a posekané feferónky. Varíme na miernom ohni 120minút, potom pridáme postrúhaný syr. Horúcou zmesou naplníme poháre a dobre uzavrieme a sterilizujeme 25 minút.
Tip k receptu
Tatárska pikantná zmes je vhodná na hrianky alebo len tak na čerstvý chlieb. Feferóniek dávame toľko, aby zmes bola prijemne pikantná.
Jozef14. 01. 2011
Ingredience
- 1 kg červené papriky (kapie)
- 1 kg zralých rajčat
- 5 většich cibuli
- 500 g hovězího mletého masa
- 500 g vepřového mletého masa
- 150 g paprik feferónek
- 200 g strouhaného tvrdého sýra
- 200 ml olivového oleje
- 1 lžička pepře mletého
- 1 lžička mleté sladké papriky
- 1 balení Nakladače na nakládání okurek
- 5-8 stroužků česneku
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.