Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tatarská pikantní směs

Tatarská pikantní směs
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

3365 kalorií, 76.0g cukrů, 120.0g tuků, 77.0g bílkovin

Příprava

Bravčové a hovädzie mäso nahrubo pomelieme spolu s paprikami, rajčinami, cibuľou a cesnakom. Pridáme olej, mletú papriku, korenie,preosiatý nakladač a posekané feferónky. Varíme na miernom ohni 120minút, potom pridáme postrúhaný syr. Horúcou zmesou naplníme poháre a dobre uzavrieme a sterilizujeme 25 minút.

Bulb Tip k receptu

Tatárska pikantná zmes je vhodná na hrianky alebo len tak na čerstvý chlieb. Feferóniek dávame toľko, aby zmes bola prijemne pikantná.

Jozef

14. 01. 2011, Recept navštíven: 2853x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tatarská pikantní směs

Tatarská pikantní směs

Bravčové a hovädzie mäso nahrubo pomelieme spolu s paprikami, rajčinami, cibuľou a cesnakom. Pridáme olej, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tatarská pikantní směs Link-arrow
Thumb.57141

Bramborovo - pivní chléb

Najprv si pripravíme kvások z droždia, vlažnej vody a trocha múky, potom ho vlejeme do múky, pridáme postrú...

Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře