Chybí obrázek

Tatarská pikantní směs

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

3365 kalorií
76.0g cukrů
120.0g tuků
77.0g bílkovin


Příprava

Bravčové a hovädzie mäso nahrubo pomelieme spolu s paprikami, rajčinami, cibuľou a cesnakom. Pridáme olej, mletú papriku, korenie,preosiatý nakladač a posekané feferónky. Varíme na miernom ohni 120minút, potom pridáme postrúhaný syr. Horúcou zmesou naplníme poháre a dobre uzavrieme a sterilizujeme 25 minút.

Tip k receptu

Tatárska pikantná zmes je vhodná na hrianky alebo len tak na čerstvý chlieb. Feferóniek dávame toľko, aby zmes bola prijemne pikantná.

přidejte na:
Chybí obrázek

14. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutná tatarska zmes

12. 02. 2018, 20:17

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.