Sojové maso

Sojové maso

Jedná se prakticky o dehydratovaný texturovaný sojový protein. Sojové maso téměř neobsahuje tuk, má vysoký podíl vlákniny a bílkovin, důležitých především pro sportovce, lidi v rekonvalescenci, atd.. Sojová bílkovina je velice kvalitní díky obsažené aminokyselině. Obsahuje také vitamíny a minerální látky. Je výborným doplňkem redukčních diet, snižuje hladinu cholesterolu. Neobsahuje lepek.

Prodává se v podobě kostek, nudliček, plátků či granulátu. Jeho příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Hodí se jako plnohodnotná strava nebo náhražka části masa či uzenin v připravovaných pokrmech (guláše, zapékaná jídla, čína, atd.)

přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.