Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sojový segedínský guláš

Sojový segedínský guláš

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 15min
Nutriční hodnoty
400 kalorií 1.0g cukrů 28.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu z kostky bujonu, lžíce oleje, cibule, česneku trochu pepře a soli. Sojové kostky v marinádě povaříme a pak je necháme 30 minut odstát. Mezitím osmahneme na rozpáleném oleji najemno nakrájenou cibuli, přidáme kmín a papriku a překrájené zelí, které jsme nechali okapat. Dusíme pod pokličkou a poté přidáme sojové kostky. Nakonec zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a povaříme. Dle chuti ještě dochutíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Evík

14. 02. 2013, Recept navštíven: 1436x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám tento guláš i jako normální i jako segedínský a musím se přiznat že domácím jedlákům velmi chutná. Myslám si, že je to také jedno ze zdravých jídel. Doporušuji.

16. 02. 2013, 07:10

Přidat komentář

Facebook komentáře