Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sojový segedínský guláš

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 15min
Nutriční hodnoty
400 kalorií 1.0g cukrů 28.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu z kostky bujonu, lžíce oleje, cibule, česneku trochu pepře a soli. Sojové kostky v marinádě povaříme a pak je necháme 30 minut odstát. Mezitím osmahneme na rozpáleném oleji najemno nakrájenou cibuli, přidáme kmín a papriku a překrájené zelí, které jsme nechali okapat. Dusíme pod pokličkou a poté přidáme sojové kostky. Nakonec zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a povaříme. Dle chuti ještě dochutíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
Evík

14. 02. 2013, Recept navštíven: 1485x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělám tento guláš i jako normální i jako segedínský a musím se přiznat že domácím jedlákům velmi chutná. Myslám si, že je to také jedno ze zdravých jídel. Doporušuji.

16. 02. 2013, 07:10

Přidat komentář

Facebook komentáře