Sojový segedínský guláš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

400 kalorií
1.0g cukrů
28.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si marinádu z kostky bujonu, lžíce oleje, cibule, česneku trochu pepře a soli. Sojové kostky v marinádě povaříme a pak je necháme 30 minut odstát. Mezitím osmahneme na rozpáleném oleji najemno nakrájenou cibuli, přidáme kmín a papriku a překrájené zelí, které jsme nechali okapat. Dusíme pod pokličkou a poté přidáme sojové kostky. Nakonec zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a povaříme. Dle chuti ještě dochutíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
Evík

14. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělám tento guláš i jako normální i jako segedínský a musím se přiznat že domácím jedlákům velmi chutná. Myslám si, že je to také jedno ze zdravých jídel. Doporušuji.

heladon 16. 02. 2013, 07:10

Přidat komentář