Sojový segedínský guláš
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
400
kalorií
1.0g
cukrů
28.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si marinádu z kostky bujonu, lžíce oleje, cibule, česneku trochu pepře a soli. Sojové kostky v marinádě povaříme a pak je necháme 30 minut odstát. Mezitím osmahneme na rozpáleném oleji najemno nakrájenou cibuli, přidáme kmín a papriku a překrájené zelí, které jsme nechali okapat. Dusíme pod pokličkou a poté přidáme sojové kostky. Nakonec zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a povaříme. Dle chuti ještě dochutíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Evík14. 02. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziheladon 16. 02. 2013, 08:10
© 2024, Railsformers s.r.o.