Segedínský guláš
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
308
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kostky. Zelí také můžeme prokrájet. Na trošce sádla zpěníme cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme papriku, podlijeme troškou vody, přikryjeme a dusíme. Po asi 20 minutách přidáme k masu zelí, okmínujeme, můžeme přidat ještě trošku vody a dusíme vše doměkka.
Guláš na závěr zahustíme smetanou s moukou.
28. 05. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: libeček
planeta 28. 09. 2014, 09:04
Sleš 07. 01. 2016, 15:44
© 2024, Railsformers s.r.o.