Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Segedínský guláš

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
308 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kostky. Zelí také můžeme prokrájet. Na trošce sádla zpěníme cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme papriku, podlijeme troškou vody, přikryjeme a dusíme. Po asi 20 minutách přidáme k masu zelí, okmínujeme, můžeme přidat ještě trošku vody a dusíme vše doměkka.
Guláš na závěr zahustíme smetanou s moukou.


Přidat na Pinterest
Zuzana Mellenová

28. 05. 2009, Recept navštíven: 4563x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
oblíbený guláš, dělám stejně jako Zuzka, ale přidávám pro chuť i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

28. 09. 2014, 07:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to aj naš obľúbený segediňák

09. 11. 2015, 10:56

Sleš
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Segedin jsem dnes dělal poprvé a to podle tohoto receptu. Všechno v cajku, akorát zakys. smetany se mi tam zdá 200ml moc, moc mi tam razila. Příště zkusím dát polovinu, nebo klasickou na vaření, tak asi tak...

07. 01. 2016, 14:44

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný segediňák

11. 03. 2017, 20:58

Přidat komentář
Angel 666
Dnes jsme měli guláš k večeři, tak můžu přidat foto :o)

Angel 666 28. 02. 2010, 23:21

PrinceznaII
Naše dokončovací variace je : papriku až na konec a to tak, že orestujeme na jemno nakrájený česnek a když zlátně zasypeme paprikou a rychle orestujeme a šoupneme do podušeného základu. Pak ještě vyrobíme jíšku - vypražíme na kostičky slaninu a pak na tom uděláme jišku. Klidně ve stejném kastrulku co byla před tím paprika. Smetanou nakonec jen jemníme. Ježíš mně se sbíhají sliny :o( ale manžel to buhžel nejí, tak to doma nevařím

PrinceznaII 13. 03. 2010, 11:28

majka
tento segedinak som vyskúšala, bol velmi chutný

majka 17. 08. 2016, 19:28

Facebook komentáře