Segedínský guláš
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
308
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kostky. Zelí také můžeme prokrájet. Na trošce sádla zpěníme cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme papriku, podlijeme troškou vody, přikryjeme a dusíme. Po asi 20 minutách přidáme k masu zelí, okmínujeme, můžeme přidat ještě trošku vody a dusíme vše doměkka.
Guláš na závěr zahustíme smetanou s moukou.
28. 05. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: libeček
planeta 28. 09. 2014, 07:04

Svetlana 09. 11. 2015, 10:56

Sleš 07. 01. 2016, 14:44

palino 11. 03. 2017, 20:58

katka16031 05. 09. 2019, 20:19
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Angel 666 28. 02. 2010, 23:21
PrinceznaII 13. 03. 2010, 11:28
majka 17. 08. 2016, 19:28