Segedínský guláš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

308 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kostky. Zelí také můžeme prokrájet. Na trošce sádla zpěníme cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme papriku, podlijeme troškou vody, přikryjeme a dusíme. Po asi 20 minutách přidáme k masu zelí, okmínujeme, můžeme přidat ještě trošku vody a dusíme vše doměkka.
Guláš na závěr zahustíme smetanou s moukou.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

28. 05. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
oblíbený guláš, dělám stejně jako Zuzka, ale přidávám pro chuť i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

planeta 28. 09. 2014, 07:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to aj naš obľúbený segediňák

Svetlana 09. 11. 2015, 10:56

Sleš
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Segedin jsem dnes dělal poprvé a to podle tohoto receptu. Všechno v cajku, akorát zakys. smetany se mi tam zdá 200ml moc, moc mi tam razila. Příště zkusím dát polovinu, nebo klasickou na vaření, tak asi tak...

Sleš 07. 01. 2016, 14:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný segediňák

palino 11. 03. 2017, 20:58

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vborný, chutný segedinák

katka16031 05. 09. 2019, 20:19

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dnes jsme měli guláš k večeři, tak můžu přidat foto :o)

Angel 666 28. 02. 2010, 23:21

Chybějící obrázek
Naše dokončovací variace je : papriku až na konec a to tak, že orestujeme na jemno nakrájený česnek a když zlátně zasypeme paprikou a rychle orestujeme a šoupneme do podušeného základu. Pak ještě vyrobíme jíšku - vypražíme na kostičky slaninu a pak na tom uděláme jišku. Klidně ve stejném kastrulku co byla před tím paprika. Smetanou nakonec jen jemníme. Ježíš mně se sbíhají sliny :o( ale manžel to buhžel nejí, tak to doma nevařím

PrinceznaII 13. 03. 2010, 11:28

Chybějící obrázek
tento segedinak som vyskúšala, bol velmi chutný

majka 17. 08. 2016, 19:28