Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Segedinský guláš pro vegetariány

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

980 kalorií, 7.0g cukrů, 71.0g tuků, 25.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Zasypeme mletou paprikou a promícháme. Přidáme zelí, sojové nudličky, kmín, kostku bujónu, zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dusíme 20 minut. V mléce důkladně rozmícháme mouku a za stálého míchání vlijeme do guláše. Přidáme rozetřený česnek, pepř, sůl dle chuti a za občasného míchání vaříme dalších 5 minut.

Milena

30. 06. 2009, Recept navštíven: 7148x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Cibuli nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kostky. Zelí také můžeme prokrájet. Na trošce sádla zpěníme cibu...

Segedinský guláš pro vegetariány

Segedinský guláš pro vegetariány

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Zasypeme mletou paprikou a promícháme. Přidáme zelí, sojové ...

Sojový segedínský guláš

Sojový segedínský guláš

Připravíme si marinádu z kostky bujonu, lžíce oleje, cibule, česneku trochu pepře a soli. Sojové kostky v m...

Segedinský guláš

Segedinský guláš

Na drobno pokrájené maso osolíme, okořeníme, osmahneme na tuku a zpěněné cibulce, podlijeme vývarem a dusím...

Segedínský guláš podle sonizny

Segedínský guláš podle sonizny

Cibuli a česnek nakrájíme na jemno, maso na kostky. Cibuli a česnek osmažíme na sádle dozlatova, přidáme m...

Zobrazit všechny podobné recepty k Segedinský guláš pro vegetariány Link-arrow
Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.1795

Moravský kynutý knedlík

Z vlažného mléka, droždí, soli a cukru si připravíme kvásek. Kvásek přidáme k mouce a vejci. Vařečkou vše d...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře