Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové ramínko

Vepřové ramínko

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Brambory po alsasku

Brambory po alsasku

Česnek posekáme, jednu oloupanou cibuli na­krájíme na kolečka. Bylinky omyjeme a osušíme a spolu s pepřem, ...

Radoušova mlsnota

Radoušova mlsnota

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky, které osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli n...

Řecký Guláš

Řecký Guláš

Na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran maso nakrájené na kostky a přidáme cibuli nakrájenou nadrobno....

Vepřové na pórku

Vepřové na pórku

Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme. Okořeníme šalvějí a tymiánem, po...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Vepřové ramínko Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře