Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brambory po alsasku

Brambory po alsasku

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 3h 0min
Nutriční hodnoty
756 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Česnek posekáme, jednu oloupanou cibuli na­krájíme na kolečka. Bylinky omyjeme a osušíme a spolu s pepřem, vínem, pokrájenou cibulí a česnekem smícháme v míse. Maso pokrájíme na kost­ky, naložíme do marinády, přiklopíme a uložíme přes noc do chladu. Poté vyjmeme z marinády.
Pórek omyjeme a očistíme, oloupeme zbylé 3 ci­bule a vše pokrájíme na kolečka. Mrkev a brambo­ry oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky.
Brambory, zeleninu a maso navrstvíme do řím­ského hrnce. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Zalijeme marinádou. Římský hrnec přiklopíme víkem a dusíme asi 2 hodiny. Podáváme v římském hrnci.

Bulb Tip k receptu

Lze zapéct i v normálním pekáči, ale římský hrnec ničím nenahradíš.


bookmen

14. 02. 2012, Recept navštíven: 1592x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star
Sice je to výborné, ale finančně tedy hoodně náročné

27. 12. 2012, 11:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
stojí to niečo, ale je to velmi dobre

23. 05. 2016, 09:56

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niekedy sa to pokusim vyskúšať

20. 02. 2017, 19:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept

14. 03. 2017, 10:36

Přidat komentář

Facebook komentáře