Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové na pórku

Vepřové na pórku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 20min
Nutriční hodnoty
618 kalorií 20.0g cukrů 15.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme. Okořeníme šalvějí a tymiánem, podlijeme vínem a půl hodiny dusíme. Pórek nakrájíme na kousky dlouhé asi 5 cm. Až se šťáva z masa vydusí, přilijeme vývar, přidáme na plátky nakrájený česnek, pórek a v předem vyhřáté troubě pečeme. Když maso začne měknout, pečeme bez pokličky a dle potřeby podléváme.


kaccka

16. 11. 2009, Recept navštíven: 4915x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dala jsem jako přílohu šťouchanž brambor a rodina byla spokojená.

25. 12. 2012, 17:17

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

08. 10. 2016, 17:50

Přidat komentář

Facebook komentáře