Vepřové na pórku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
618
kalorií
20.0g
cukrů
15.0g
tuků
23.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme. Okořeníme šalvějí a tymiánem, podlijeme vínem a půl hodiny dusíme. Pórek nakrájíme na kousky dlouhé asi 5 cm. Až se šťáva z masa vydusí, přilijeme vývar, přidáme na plátky nakrájený česnek, pórek a v předem vyhřáté troubě pečeme. Když maso začne měknout, pečeme bez pokličky a dle potřeby podléváme.
kaccka16. 11. 2009
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.