Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Wasabi

Wasabi

Další názvy

Japonský křen

Použití v kuchyni

Japonská kuchyně využívá jeho kořenité až štiplavé chuti k přípravě syrových ryb nebo suši. Wasabi dodá zvláštní chuť i nudlovým a zeleninovým jídlům, obzvláště salátům.

Rady

Jeho chuť vynikne až po rozležení ve vodě. Samotný prášek je velmi hořký.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Wasabi dip s jablkem

Wasabi dip s jablkem

Smíchejte všechny ingredience.

Losos naložený v saké

Losos naložený v saké

Lososa vložíme do hluboké vakuově uzavíratelné nádoby. Ve vhodné nádobě dobře promícháme sůl (nejlépe mořsk...

Nigiri sushi

Nigiri sushi

Ze všeho nejdříve si připravíme rýži, kterou vyplachujeme v sítu tak dlouho, dokud nám z ní neteče čirá vod...

Maki sushi

Maki sushi

Ze všeho nejdříve si připravíme rýži, kterou vyplachujeme v sítu tak dlouho, dokud nám z ní neteče čirá vod...

Wasabi rolky

Wasabi rolky

Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím parmazán nastrouháme a pažitku nakrájíme najemno. Pažitku a pa...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Wasabi Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře