Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ztužovač šlehačky

Ztužovač šlehačky

Přidat na Pinterest
Běžně k dostání v našich obchodech od různých výrobců. Bílý prášek, který po přidání do šlehačky (pracujeme vždy podle návodu na obalu) ji udrží déle pevnou, šlehačka se neroztéká, drží tvar. Je vhodné jej přidávat hlavně, pokud je nutné připravit šlehačku delší čas před podáváním.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Kakaová roláda

Kakaová roláda

Čokoládu Ledové kaštany rozpustíme ve šlehačce a necháme přejít varem. Poté dáme směs nejméně na hodinu do ...

Rychlý dort Rox

Rychlý dort Rox

Do dózy s uzavíratelným víkem dáme kompot a tekutou šlehačku. Přisypeme pudink, práškovou šlehačku a ztužov...

Dort Princezna

Dort Princezna

Korpus: Bílek ušleháme s polovinou cukru do tuha. V jiné míse ušleháme žloutky s druhou polovinou cukru a v...

Linecký koláč s hrozny

Linecký koláč s hrozny

Žloutky utřeme s cukrem a tukem do pěny, přisypeme strouhané ořechy i mouku a vypracujeme, nejlépe rukama, ...

Malinové kornoutky

Malinové kornoutky

Bílky vyšlehejte s cukrem v bílou pěnu, přidejte ořechy a mouku. Z těsta tvořte lžící na plechu s pečicím p...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Ztužovač šlehačky Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře