Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jemná šunková pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
588 kalorií 1.0g cukrů 54.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Šunku nasekáme úplně nadrobno nebo umeleme na masovém mlýnku.
V misce rozmícháme Lučinu s mlékem, solí a pepřem a vmícháme připravenou šunku. Sušená rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme do pomazánky. Nakonec vmícháme pažitku.
Podáváme na pečivu, zdobíme čerstvým rajčetem.

Bulb Tip k receptu

Pomazánku necháme rozležet do druhého dne v chladu, pak chutná nejlépe.


Přidat na Pinterest
Angel 666

21. 11. 2010, Recept navštíven: 3528x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Šunkové pomazánky, pěny miluji :) Tato je fakt výborná a jemná :) Nikdy nezůstane dlouho.

28. 09. 2012, 20:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedinečná šunková pomazánka, sušene rajčiny dodavaju vybornu chuť

17. 11. 2016, 19:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pomazánka

17. 01. 2017, 20:07

Přidat komentář
Sonia005
NO tak to joooo, udělala jsi mi na ni takovou chuť, že ji máme zítra :-)

Sonia005 21. 11. 2010, 19:27

Angel 666
Hlavně ji nech uležet. Já jsem ji dělala v pátek a dneska se o zbytek strhla málem rvačka :o). Čím uleželejší, tím lepší!

Angel 666 21. 11. 2010, 19:31

Facebook komentáře