Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jemná šunková pomazánka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

588 kalorií, 1.0g cukrů, 54.0g tuků, 15.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Šunku nasekáme úplně nadrobno nebo umeleme na masovém mlýnku.
V misce rozmícháme Lučinu s mlékem, solí a pepřem a vmícháme připravenou šunku. Sušená rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme do pomazánky. Nakonec vmícháme pažitku.
Podáváme na pečivu, zdobíme čerstvým rajčetem.

Bulb Tip k receptu

Pomazánku necháme rozležet do druhého dne v chladu, pak chutná nejlépe.

Angel 666

21. 11. 2010, Recept navštíven: 3269x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jemná šunková pomazánka

Jemná šunková pomazánka

Šunku nasekáme úplně nadrobno nebo umeleme na masovém mlýnku. V misce rozmícháme Lučinu s mlékem, solí a p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jemná šunková pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Šunkové pomazánky, pěny miluji :) Tato je fakt výborná a jemná :) Nikdy nezůstane dlouho.

28. 09. 2012, 20:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedinečná šunková pomazánka, sušene rajčiny dodavaju vybornu chuť

17. 11. 2016, 19:52

Přidat komentář
Sonia005
NO tak to joooo, udělala jsi mi na ni takovou chuť, že ji máme zítra :-)

Sonia005 21. 11. 2010, 19:27

Angel 666
Hlavně ji nech uležet. Já jsem ji dělala v pátek a dneska se o zbytek strhla málem rvačka :o). Čím uleželejší, tím lepší!

Angel 666 21. 11. 2010, 19:31

Facebook komentáře