Kapusta pečená do křupava
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kapustu nakrájíme na proužky, stačí cca 2 cm široké. Krátce ji spaříme v horké vodě a necháme okapat. Mezitím si vytřeme plech olivovým olejem, na něj rozprostřeme okapanou kapustu a pokapeme zbylým olivovým olejem. Dáme krátce při vyšší teplotě zapéci, až je kapusta křupavá. Ochutíme mořskou solí. Takto připravenou kapustu můžeme mít jako hlavní jídlo i jako přílohu.
Tip k receptu
Pokud nejsme vegetariány a pokud chceme kapustu jako hlavní jídlo, můžeme ji také posyppat opečenou slaninkou.
Ajaja02. 01. 2013
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.