Kapusta pečená do křupava

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Kapustu nakrájíme na proužky, stačí cca 2 cm široké. Krátce ji spaříme v horké vodě a necháme okapat. Mezitím si vytřeme plech olivovým olejem, na něj rozprostřeme okapanou kapustu a pokapeme zbylým olivovým olejem. Dáme krátce při vyšší teplotě zapéci, až je kapusta křupavá. Ochutíme mořskou solí. Takto připravenou kapustu můžeme mít jako hlavní jídlo i jako přílohu.

Tip k receptu

Pokud nejsme vegetariány a pokud chceme kapustu jako hlavní jídlo, můžeme ji také posyppat opečenou slaninkou.

přidejte na:
Ajaja

02. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutný recept

18. 10. 2016, 19:13

Chybí obrázek
dobrá chutná kapusta

13. 02. 2017, 12:23

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.