Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapusta pečená do křupava

Kapusta pečená do křupava

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kapustu nakrájíme na proužky, stačí cca 2 cm široké. Krátce ji spaříme v horké vodě a necháme okapat. Mezitím si vytřeme plech olivovým olejem, na něj rozprostřeme okapanou kapustu a pokapeme zbylým olivovým olejem. Dáme krátce při vyšší teplotě zapéci, až je kapusta křupavá. Ochutíme mořskou solí. Takto připravenou kapustu můžeme mít jako hlavní jídlo i jako přílohu.

Bulb Tip k receptu

Pokud nejsme vegetariány a pokud chceme kapustu jako hlavní jídlo, můžeme ji také posyppat opečenou slaninkou.


Ajaja

02. 01. 2013, Recept navštíven: 3031x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

18. 10. 2016, 19:13

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá chutná kapusta

13. 02. 2017, 12:23

Přidat komentář

Facebook komentáře