Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí polévka s celerem a těstovinami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
639 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 95.0g bílkovin

Příprava

Uvařený skelet vyjmeme z vývaru a maso obereme. Do vývaru dáme na nudličky nakrájený celer a nakrájenou mrkev a povaříme, dokud zelenina nezměkne. Na závěr do polévky dáme obrané maso a dochutíme solí, nebo bujónem. Do talíře dáme zvlášť uvařené těstoviny, zalijeme polévkou a doplníme zelenými natěmi.


Přidat na Pinterest
JanaB

24. 06. 2013, Recept navštíven: 1234x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá polievka

28. 12. 2015, 19:10

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

22. 02. 2016, 20:20

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka dobrá chutná

17. 10. 2016, 16:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravená kuracia polievka

27. 03. 2017, 09:59

Přidat komentář

Facebook komentáře