Kuřecí polévka s celerem a těstovinami

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

639 kalorií
0.0g cukrů
25.0g tuků
95.0g bílkovin


Příprava

Uvařený skelet vyjmeme z vývaru a maso obereme. Do vývaru dáme na nudličky nakrájený celer a nakrájenou mrkev a povaříme, dokud zelenina nezměkne. Na závěr do polévky dáme obrané maso a dochutíme solí, nebo bujónem. Do talíře dáme zvlášť uvařené těstoviny, zalijeme polévkou a doplníme zelenými natěmi.

přidejte na:
JanaB

24. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá polievka

28. 12. 2015, 19:10

Chybí obrázek
chutná polievka

22. 02. 2016, 20:20

Chybí obrázek
polievka dobrá chutná

17. 10. 2016, 16:48

Chybí obrázek
dobre pripravená kuracia polievka

27. 03. 2017, 09:59

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.