Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lívance z ovesných vloček

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 10min
Nutriční hodnoty
876 kalorií 4.0g cukrů 12.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Ovesné vločky zalijeme mlékem a necháme pár minut bobtnat. Banán rozkrájíme na kolečka, přidáme společně s ostatními ingrediencemi k vločkám a vše tyčovým mixérem rozmixujeme.
Takto vzniklé řídké těsto naléváme naběračkou nebo polévkovou lžící do rozpáleného, tukem lehce vymazaného lívanečníku nebo pánve. Lívance pečeme po obou stranách. Na závěr po libosti ochutíme. Fantazii se meze nekladou, můžeme si dopřát variantu s povidly a tvarohem, javorovým sirupem nebo se zakysanou smetanou a borůvkami či jiným ovocem.

Bulb Tip k receptu

Na ochucení skořicový cukr nebo povidla, tvaroh, zakysanou smetanu, jahody, borůvky,..


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

12. 03. 2015, Recept navštíven: 7531x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to zdravé a tak to zkusím

26. 03. 2015, 15:02

Thumb
Restaurant_star
lívance vubec nedrželi tvar při smažení,trhali jse.

Katka 10. 11. 2015, 19:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrave lievance

19. 03. 2016, 19:49

nightea1
Restaurant_star
Nejdou udelat, trhaji se.

13. 11. 2016, 08:41

Přidat komentář
Thumb
Bez vajíček je to blbost... nema to jak držet dohromady

Jana 19. 02. 2016, 09:27

nightea1
Vubec nejdou udelat. Trhaji se. Blbost.

nightea1 13. 11. 2016, 08:40

Facebook komentáře