Lívance z ovesných vloček
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
5min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
876
kalorií
4.0g
cukrů
12.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Ovesné vločky zalijeme mlékem a necháme pár minut bobtnat. Banán rozkrájíme na kolečka, přidáme společně s ostatními ingrediencemi k vločkám a vše tyčovým mixérem rozmixujeme.
Takto vzniklé řídké těsto naléváme naběračkou nebo polévkovou lžící do rozpáleného, tukem lehce vymazaného lívanečníku nebo pánve. Lívance pečeme po obou stranách. Na závěr po libosti ochutíme. Fantazii se meze nekladou, můžeme si dopřát variantu s povidly a tvarohem, javorovým sirupem nebo se zakysanou smetanou a borůvkami či jiným ovocem.
Tip k receptu
Na ochucení skořicový cukr nebo povidla, tvaroh, zakysanou smetanu, jahody, borůvky,..
Šéfredaktor12. 03. 2015
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.