Sušenky z ovesných vloček

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1848 kalorií
7.0g cukrů
12.0g tuků
45.0g bílkovin


Příprava

V míse namočíme ovesné vločky (cca na 20 minut). Pak přisypeme prosátou mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr. Vše zpracujeme v těsto, vyválíme ho na plát, propícháme vidličkou a vykrajujeme kolečka (či jiné tvary). Pečeme na pečícím papíru cca 10 minut při teplotě 160-170 °C.

Tip k receptu

Dietní podobu získáme odebráním cukru či jeho nahrazením umělým sladidlem a použitím celozrné mouky.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

09. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre

katka16031 17. 08. 2016, 12:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzera to byt dobre

Svetlana 10. 09. 2016, 21:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na dobré sušienky

hanka 24. 11. 2017, 21:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
sušienky klasika dobré

dušanka 05. 06. 2019, 20:41

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Recept se mi zobrazil v kategorii "bezlepková". Nevím, jestli jsem se přehlídla, uklikla, anebo je špatně zařazený, každopádně bezlepkový není a to ani pokud mouku nahradíte celozrnnou :-)) Ale jinak věřím, že jsou dobré :-)

Hanka 11. 09. 2009, 14:15

Chybějící obrázek
Tak ovesné vločky máme doma rádi, musím vyzkoušet

Byra 28. 10. 2009, 10:24

Chybějící obrázek
Dobré, moc mi to chutná...

Betty 05. 11. 2017, 15:15