Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sušenky z ovesných vloček

Sušenky z ovesných vloček
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

1848 kalorií, 7.0g cukrů, 12.0g tuků, 45.0g bílkovin

Příprava

V míse namočíme ovesné vločky (cca na 20 minut). Pak přisypeme prosátou mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr. Vše zpracujeme v těsto, vyválíme ho na plát, propícháme vidličkou a vykrajujeme kolečka (či jiné tvary). Pečeme na pečícím papíru cca 10 minut při teplotě 160-170 °C.

Bulb Tip k receptu

Dietní podobu získáme odebráním cukru či jeho nahrazením umělým sladidlem a použitím celozrné mouky.

Zuzana Mellenová

09. 06. 2009, Recept navštíven: 8515x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sušenky z ovesných vloček

Sušenky z ovesných vloček

V míse namočíme ovesné vločky (cca na 20 minut). Pak přisypeme prosátou mouku, prášek do pečiva, sůl a cukr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sušenky z ovesných vloček Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

17. 08. 2016, 12:20

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt dobre

10. 09. 2016, 21:48

Přidat komentář
Thumb
Recept se mi zobrazil v kategorii "bezlepková". Nevím, jestli jsem se přehlídla, uklikla, anebo je špatně zařazený, každopádně bezlepkový není a to ani pokud mouku nahradíte celozrnnou :-)) Ale jinak věřím, že jsou dobré :-)

Hanka 11. 09. 2009, 14:15

Byra
Tak ovesné vločky máme doma rádi, musím vyzkoušet

Byra 28. 10. 2009, 10:24

Facebook komentáře