Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mrkev jako příloha

Mrkev jako příloha
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

434 kalorií, 15.0g cukrů, 24.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Mrkev nakrájíme na hranolky, cibuli nadrobno. Máslo dáme na pánev, za chvilku tam dáme cibulku, pak mrkev. Necháme, až změkne.

Bulb Tip k receptu

Jednoduchá příloha k masu jako např. stejky, pečené kuře, kuřecí na přírodno apod. Zajímavá obměna brabor. Dá se případně udělat více kořeněná - okořenit rozmarýnem (sušeným) a pepřem, pak zalít třemi lžícemi sojovky a trochou vody - nechat vyvařit (až mrkev změkne, na mrkvi se utvoří taková sklovitá vrstvička).

Vero Fra

06. 10. 2011, Recept navštíven: 3340x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mrkev jako příloha

Mrkev jako příloha

Mrkev nakrájíme na hranolky, cibuli nadrobno. Máslo dáme na pánev, za chvilku tam dáme cibulku, pak mrkev. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mrkev jako příloha Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám celkem často jako přílohu a kořením čtyřbarevným pepřem.
Přidané ingredience: Kořením čtyřbarevným pepřem

26. 02. 2013, 14:51

Přidat komentář
Thumb
je to skvělé skoušela jsem to a výborné skuste to také. Mňňňňamka...

lilie 31. 10. 2011, 19:07

Facebook komentáře