Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mrkev jako příloha

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
434 kalorií 15.0g cukrů 24.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Mrkev nakrájíme na hranolky, cibuli nadrobno. Máslo dáme na pánev, za chvilku tam dáme cibulku, pak mrkev. Necháme, až změkne.

Bulb Tip k receptu

Jednoduchá příloha k masu jako např. stejky, pečené kuře, kuřecí na přírodno apod. Zajímavá obměna brabor. Dá se případně udělat více kořeněná - okořenit rozmarýnem (sušeným) a pepřem, pak zalít třemi lžícemi sojovky a trochou vody - nechat vyvařit (až mrkev změkne, na mrkvi se utvoří taková sklovitá vrstvička).


Přidat na Pinterest
Vero Fra

06. 10. 2011, Recept navštíven: 5268x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám celkem často jako přílohu a kořením čtyřbarevným pepřem.
Přidané ingredience: Kořením čtyřbarevným pepřem

26. 02. 2013, 14:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná príloha

06. 02. 2018, 19:27

Přidat komentář
Thumb
je to skvělé skoušela jsem to a výborné skuste to také. Mňňňňamka...

lilie 31. 10. 2011, 19:07

Facebook komentáře