Mrkev jako příloha

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

434 kalorií
15.0g cukrů
24.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Mrkev nakrájíme na hranolky, cibuli nadrobno. Máslo dáme na pánev, za chvilku tam dáme cibulku, pak mrkev. Necháme, až změkne.

Tip k receptu

Jednoduchá příloha k masu jako např. stejky, pečené kuře, kuřecí na přírodno apod. Zajímavá obměna brabor. Dá se případně udělat více kořeněná - okořenit rozmarýnem (sušeným) a pepřem, pak zalít třemi lžícemi sojovky a trochou vody - nechat vyvařit (až mrkev změkne, na mrkvi se utvoří taková sklovitá vrstvička).

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Dělávám celkem často jako přílohu a kořením čtyřbarevným pepřem.
Přidané ingredience: Kořením čtyřbarevným pepřem

26. 02. 2013, 14:51

Chybí obrázek
velmi chutná príloha

06. 02. 2018, 19:27

Přidat komentář
Chybí obrázek
je to skvělé skoušela jsem to a výborné skuste to také. Mňňňňamka...

lilie 31. 10. 2011, 19:07

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.