Mrkev jako příloha
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
434
kalorií
15.0g
cukrů
24.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Mrkev nakrájíme na hranolky, cibuli nadrobno. Máslo dáme na pánev, za chvilku tam dáme cibulku, pak mrkev. Necháme, až změkne.
Tip k receptu
Jednoduchá příloha k masu jako např. stejky, pečené kuře, kuřecí na přírodno apod. Zajímavá obměna brabor. Dá se případně udělat více kořeněná - okořenit rozmarýnem (sušeným) a pepřem, pak zalít třemi lžícemi sojovky a trochou vody - nechat vyvařit (až mrkev změkne, na mrkvi se utvoří taková sklovitá vrstvička).
Vero Fra06. 10. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.