Odlehčený recept podle Cambridge Weight Plan: Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

56 kalorií
27.0g cukrů
0.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Rybí filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu z každé strany dozlatova přibližně 5-7 minut. Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme. Vývar prohřejeme a vložíme do něj květák, kedlubnu nakrájenou na kostičky a olivy. Vše společně krátce prohřejeme. Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme vývarem a navrch položíme porci opečeného halibuta. 

přidejte na:

31. 03. 2020

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vydarený

Svetlana 31. 03. 2020, 16:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bolo to dobré

palino 16. 04. 2020, 14:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
text

text 22. 05. 2020, 00:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
filet z halibuta chutný

dušanka 12. 06. 2020, 00:21

Přidat komentář