Odlehčený recept podle Cambridge Weight Plan: Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
56
kalorií
27.0g
cukrů
0.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Rybí filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu z každé strany dozlatova přibližně 5-7 minut. Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme. Vývar prohřejeme a vložíme do něj květák, kedlubnu nakrájenou na kostičky a olivy. Vše společně krátce prohřejeme. Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme vývarem a navrch položíme porci opečeného halibuta.
31. 03. 2020
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.