Pepřovo-limetkový steak z lososa
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kusy lososa opláchneme a necháme trochu rozmrazit, poté na ně vymačkáme šťávu z limetky a necháme je v ní aspoň 10 minut (nebo kolik nám čas dovolí). Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a položíme na ně okapané plátky lososa, které jsme okořenili (nejlépe citronovým) pepřem. Pečeme z obou stran dokud nemá maso krásnou zlatou barvu.
Tip k receptu
Kromě běžné přílohy přidejte i trochu zeleniny:)
Peta S02. 02. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.