Pepřovo-limetkový steak z lososa

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Kusy lososa opláchneme a necháme trochu rozmrazit, poté na ně vymačkáme šťávu z limetky a necháme je v ní aspoň 10 minut (nebo kolik nám čas dovolí). Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a položíme na ně okapané plátky lososa, které jsme okořenili (nejlépe citronovým) pepřem. Pečeme z obou stran dokud nemá maso krásnou zlatou barvu.

Tip k receptu

Kromě běžné přílohy přidejte i trochu zeleniny:)

přidejte na:
Peta S

02. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

katka16031 01. 10. 2016, 17:08

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
steak z lososa velmi dobrý

palino 08. 01. 2017, 20:43

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Kombinace pepř a limetka je bezvadná i na kuřecí stejk.

Angel 666 02. 02. 2010, 18:26