Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pepřovo-limetkový steak z lososa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kusy lososa opláchneme a necháme trochu rozmrazit, poté na ně vymačkáme šťávu z limetky a necháme je v ní aspoň 10 minut (nebo kolik nám čas dovolí). Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a položíme na ně okapané plátky lososa, které jsme okořenili (nejlépe citronovým) pepřem. Pečeme z obou stran dokud nemá maso krásnou zlatou barvu.

Bulb Tip k receptu

Kromě běžné přílohy přidejte i trochu zeleniny:)


Přidat na Pinterest
Peta S

02. 02. 2010, Recept navštíven: 4257x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

01. 10. 2016, 17:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
steak z lososa velmi dobrý

08. 01. 2017, 20:43

Přidat komentář
Angel 666
Kombinace pepř a limetka je bezvadná i na kuřecí stejk.

Angel 666 02. 02. 2010, 18:26

Facebook komentáře