Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněná rajčátka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
445 kalorií 15.0g cukrů 32.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Lučinu smícháme se zakysanou smetanou, přidáme medvědí česnek, bazalku a bílý pepř. Dobře vše promícháme.
Malým rajčátkům seřízneme vršek, dužinu opatrně vydlabeme (dobře to jde vykrajovátkem na kuličky z brambor).
Připraveným krémem lžičkou nebo zdobičkou naplníme rajčata, vrátíme jim seříznutý vršek jako čepičku a můžeme dozdobit lístečkem bazalky.

Bulb Tip k receptu

Nemáme-li medvědí česnek, použijeme půl lžičky normálního sušeného česneku.
Rajčátka můžeme podávat jako předkrm nebo s čerstvým pečivem jako lehkou večeři.


Přidat na Pinterest
Angel 666

03. 08. 2010, Recept navštíven: 3925x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre zdrave s medvedí cesnakom

20. 09. 2016, 21:34

Přidat komentář
Sonia005
Co je mědvědí česnek?

Sonia005 15. 12. 2010, 06:51

Angel 666
Madvědí česnek je bylinka. Klikni si na něj v ingrediencích. Má jemnější chuť než normální česnek, jí se z něj listy. Čerstvý je moc dobrý nasekaný třeba na chleba s máslem. Problém je, že tady se nikde nedá najít. Když ještě žil můj strejda, tak nám ho vozil čerstvý z Jizerek. Teď si ho objednávám aspoň sušený u Antonína - podívej se na www.koreni.cz :o))).

Angel 666 15. 12. 2010, 07:10

Sonia005
Tak to jsi mě uklidnila, hlavně když se u nás nedá koupit :-) Na stránky se mrknu, díky za tip...

Sonia005 15. 12. 2010, 07:35

Facebook komentáře