Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Polentová kaše

Polentová kaše
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

220 kalorií, 0.0g cukrů, 24.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Mléko přivedeme k varu, poté postupně přisypáváme polentu a mícháme, dokud není kaše hustá. Poté přidáme máslo, aby se zjemnila chuť a osolíme dle chuti.

Beruska64

05. 01. 2010, Recept navštíven: 9638x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Polentová kaše

Polentová kaše

Mléko přivedeme k varu, poté postupně přisypáváme polentu a mícháme, dokud není kaše hustá. Poté přidáme má...

Zobrazit všechny podobné recepty k Polentová kaše Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Polentovou kaši nalijeme do vhodné nádoby v centimetrové vrstvě, necháme ztuhnout a nakrájíme na díly, které opečeme dozlatova na másle. Získáme chutnou přílohu k různě upraveným masům, je moc dobrá k hovězímu se šťávou.

Angel 666 09. 02. 2010, 08:00

Facebook komentáře