Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rajčátková růžička

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vezmeme rajče s pevnou slupkou, omyjeme ho a otřeme. Pak ostrým tenkým nožem (například na krájení sýra), nejlépe s pilkou, začneme odkrajovat tenkou slupku. Začínáme na špici rajčete, a to tak, že nejprve vykrojíme - ale nedokrojíme, kolečko a plynule pokračujeme po obvodu rajčete (jako když chceme oloupat jablko). Když máme dlouhý pás slupky, tak ji začneme smotávat, a to tak, že končíme u začátku, tj. u nedokrojeného kolečka, které pod namotanou slupku podsuneme. Tím celou růžičku zpevníme. Pak už ji jen použijeme - v podstatě jako jedlou dekoraci na cokoli, například do obložené mísy, k minutce...

Ajaja

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2364x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rajčátková růžička

Rajčátková růžička

Vezmeme rajče s pevnou slupkou, omyjeme ho a otřeme. Pak ostrým tenkým nožem (například na krájení sýra), n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rajčátková růžička Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nápad da sa využiť na ozdobovanie mis

30. 09. 2016, 18:04

Přidat komentář

Facebook komentáře