Rajčátková růžička

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vezmeme rajče s pevnou slupkou, omyjeme ho a otřeme. Pak ostrým tenkým nožem (například na krájení sýra), nejlépe s pilkou, začneme odkrajovat tenkou slupku. Začínáme na špici rajčete, a to tak, že nejprve vykrojíme - ale nedokrojíme, kolečko a plynule pokračujeme po obvodu rajčete (jako když chceme oloupat jablko). Když máme dlouhý pás slupky, tak ji začneme smotávat, a to tak, že končíme u začátku, tj. u nedokrojeného kolečka, které pod namotanou slupku podsuneme. Tím celou růžičku zpevníme. Pak už ji jen použijeme - v podstatě jako jedlou dekoraci na cokoli, například do obložené mísy, k minutce...

přidejte na:
Ajaja

02. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý nápad da sa využiť na ozdobovanie mis
Svetlana 30. 09. 2016, 20:04