Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rajčátková růžička

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vezmeme rajče s pevnou slupkou, omyjeme ho a otřeme. Pak ostrým tenkým nožem (například na krájení sýra), nejlépe s pilkou, začneme odkrajovat tenkou slupku. Začínáme na špici rajčete, a to tak, že nejprve vykrojíme - ale nedokrojíme, kolečko a plynule pokračujeme po obvodu rajčete (jako když chceme oloupat jablko). Když máme dlouhý pás slupky, tak ji začneme smotávat, a to tak, že končíme u začátku, tj. u nedokrojeného kolečka, které pod namotanou slupku podsuneme. Tím celou růžičku zpevníme. Pak už ji jen použijeme - v podstatě jako jedlou dekoraci na cokoli, například do obložené mísy, k minutce...


Přidat na Pinterest
Ajaja

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2433x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nápad da sa využiť na ozdobovanie mis

30. 09. 2016, 18:04

Přidat komentář

Facebook komentáře