Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybízovo-banánová marmeláda

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1100 kalorií 144.0g cukrů 0.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Rybíz očistíme a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme a přecedíme přes cedník. Vznikne tak 3 l husté šťávy. Banány oloupeme a rozvaříme (vznikne 1 l banánové kaše). Rybízovou šťávu promícháme s banánovou hmotou přidáme 2 kg želírovacího cukru - (Labeta 1 kg ovoce/ 1 bal.500gr žel.cukru) a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 2 - 5 minut. Plníme do čistých a suchých sklenic.


Přidat na Pinterest
Marsylie

27. 06. 2013, Recept navštíven: 2163x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá marmeláda

27. 12. 2015, 18:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná marmelada

10. 09. 2016, 21:53

Přidat komentář

Facebook komentáře