Rybízovo-banánová marmeláda
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1100
kalorií
144.0g
cukrů
0.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Rybíz očistíme a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme a přecedíme přes cedník. Vznikne tak 3 l husté šťávy. Banány oloupeme a rozvaříme (vznikne 1 l banánové kaše). Rybízovou šťávu promícháme s banánovou hmotou přidáme 2 kg želírovacího cukru - (Labeta 1 kg ovoce/ 1 bal.500gr žel.cukru) a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 2 - 5 minut. Plníme do čistých a suchých sklenic.
Marsylie27. 06. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.