Rybízovo-banánová marmeláda

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1100 kalorií
144.0g cukrů
0.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Rybíz očistíme a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme a přecedíme přes cedník. Vznikne tak 3 l husté šťávy. Banány oloupeme a rozvaříme (vznikne 1 l banánové kaše). Rybízovou šťávu promícháme s banánovou hmotou přidáme 2 kg želírovacího cukru - (Labeta 1 kg ovoce/ 1 bal.500gr žel.cukru) a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 2 - 5 minut. Plníme do čistých a suchých sklenic.

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá marmeláda

27. 12. 2015, 18:30

Chybí obrázek
lahodná marmelada

10. 09. 2016, 21:53

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.