Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybízovo-banánová marmeláda

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1100 kalorií, 144.0g cukrů, 0.0g tuků, 12.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rybíz očistíme a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme a přecedíme přes cedník. Vznikne tak 3 l husté šťávy. Banány oloupeme a rozvaříme (vznikne 1 l banánové kaše). Rybízovou šťávu promícháme s banánovou hmotou přidáme 2 kg želírovacího cukru - (Labeta 1 kg ovoce/ 1 bal.500gr žel.cukru) a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 2 - 5 minut. Plníme do čistých a suchých sklenic.

Marsylie

27. 06. 2013, Recept navštíven: 1710x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybízovo-banánová marmeláda

Rybízovo-banánová marmeláda

Rybíz očistíme a vaříme do rozvaření. Rozmixujeme a přecedíme přes cedník. Vznikne tak 3 l husté šťávy. Ban...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybízovo-banánová marmeláda Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá marmeláda

27. 12. 2015, 18:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná marmelada

10. 09. 2016, 21:53

Přidat komentář

Facebook komentáře