Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smažené kostičky z pečiva do polévky

Smažené kostičky z pečiva do polévky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 22min , porce

220 kalorií, 0.0g cukrů, 24.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Housky nebo chleba nakrájíme na kostičky a dáme na rozehřátou pánev. Pohýbováním pánve osmažíme kousky pečiva dozlatova.
Pro zlepšení chutě můžeme osmažit kousky pečiva na rozpuštěném másle.

Bulb Tip k receptu

Takto připravené kostičky z housky dáváme nejčastěji do čirých polévek. Osmažené kostičky chleba nejlépe do zaděláváných polévek, jako je česneková, kmínová atd.

Martina Třetinová

06. 04. 2009, Recept navštíven: 10440x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smažené kostičky z pečiva do polévky

Smažené kostičky z pečiva do polévky

Housky nebo chleba nakrájíme na kostičky a dáme na rozehřátou pánev. Pohýbováním pánve osmažíme kousky peči...

Smažené kostky z filé

Smažené kostky z filé

K přípravě tohoto jídla se snažíme vyhledat druh filé, které se co nejméně rozpadá.... Filé nakrájíme na...

Smažené kosmatice

Smažené kosmatice

Čerstvé květy černého bezu natrháme před úplným rozvinutím. Tuhé stopky odřízneme a a pak je rychle opláchn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smažené kostičky z pečiva do polévky Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Vyzkoušela jsem, ale vrátila jsem se ke své verzi, tj. krájím je na hodně drobné kousky a smažím buď na oleji (nepřepaluje se tak snadno jako máslo) nebo na sucho v troubě. U přípavy na sucho je výhoda, že nežluknou, takže je mohu nechat i do zásoby v zakryté nádobě.

23. 09. 2012, 17:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja robievam nasucho v trube a je to dobre

19. 10. 2015, 19:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v rure robievam nasucho a to najviac

21. 10. 2015, 18:52

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

09. 03. 2016, 11:35

Přidat komentář

Facebook komentáře