Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Smažené kostičky z pečiva do polévky

Smažené kostičky z pečiva do polévky

Obtížnost Čas přípravy
2min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 22min
Nutriční hodnoty
220 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Housky nebo chleba nakrájíme na kostičky a dáme na rozehřátou pánev. Pohýbováním pánve osmažíme kousky pečiva dozlatova.
Pro zlepšení chutě můžeme osmažit kousky pečiva na rozpuštěném másle.

Bulb Tip k receptu

Takto připravené kostičky z housky dáváme nejčastěji do čirých polévek. Osmažené kostičky chleba nejlépe do zaděláváných polévek, jako je česneková, kmínová atd.


Martina Třetinová

06. 04. 2009, Recept navštíven: 11839x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Vyzkoušela jsem, ale vrátila jsem se ke své verzi, tj. krájím je na hodně drobné kousky a smažím buď na oleji (nepřepaluje se tak snadno jako máslo) nebo na sucho v troubě. U přípavy na sucho je výhoda, že nežluknou, takže je mohu nechat i do zásoby v zakryté nádobě.

23. 09. 2012, 17:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ja robievam nasucho v trube a je to dobre

19. 10. 2015, 19:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v rure robievam nasucho a to najviac

21. 10. 2015, 18:52

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

09. 03. 2016, 11:35

Přidat komentář

Facebook komentáře