Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sýrový košíček

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 15min , porce

77 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na plech položíme pečící papír a na něj hromádky strouhaného sýra - můžeme je trochu rozetřít do kruhu. Pečeme velmi krátce, dokud se sýr navzájem nespojí (cca 3-5 minut). Ještě teplé kolečko sýra sundáme a položíme na mističku obrácenou dnem vzhůru, která má zakulacené dno a průměrem je menší než kolečko sýra. Kolečko sýra ohneme podle dna směrem nahoru - okraje můžeme navlnit. Vznikne nám krásná sýrová mistička krajkového vzoru, kterou můžeme použít pro servírování k minutkovým jídlům, když ji naplníme např. čerstvou zeleninkou, sterilovanou zeleninou apod.

Ajaja

19. 01. 2010, Recept navštíven: 1910x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sýrový košíček

Sýrový košíček

Na plech položíme pečící papír a na něj hromádky strouhaného sýra - můžeme je trochu rozetřít do kruhu. Peč...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sýrový košíček Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý základ

02. 10. 2016, 16:33

Přidat komentář
uschi3
No teda, to je skvelý nápad! A môžem sa spýtať, aký konkrétny druh syra používaš?

uschi3 01. 05. 2010, 21:33

Ajaja
Obyčejný eidam - buď ho koupím už nastrouhaný, nebo si ho nastrouhám sama. Pokud budeš chtít mít výraznější "děrování", jakoby krajkový vzor, nasyp sýr řídčeji.

Ajaja 02. 05. 2010, 19:36

Facebook komentáře