Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tavená pažitková pomazánka

Tavená pažitková pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
12 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pažitku omyjeme, osušíme a najemno nakrájíme. V misce smícháme tavený sýr, pomazánkové máslo a mléko. Mícháním spojíme v homogenní hmotu. Lehce vmícháme pažitku a mažeme na čerstvé pečivo.


notburga

20. 04. 2010, Recept navštíven: 2073x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Skvělá jarní pomazánka :) Klidně bych přidala pár nastrouhaných ředkviček :)

30. 09. 2012, 22:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchá dobrá pomazánka

27. 12. 2016, 22:44

Přidat komentář

Facebook komentáře