Třešně v krystalovém cukru

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

798 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Čerešne umyjeme a dôkladne osušíme. Bielok trošku našľaháme, čerešne aj so stopkami namočíme do bielku a celé obalíme v cukre. Obaliť môžeme aj lístky. Krásna ozdoba na letné, ovocné torty a múčniky.

Tip k receptu

Takto pripraviť môžeme všetko drobné ovocie. Veľmi pekne ukáže napríklad strapček ríbezlí. Na torty môžeme obaliť do cukru aj lupienky ruží, alebo sirôtky /macešky/.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.