Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Třešně v krystalovém cukru

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
798 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Čerešne umyjeme a dôkladne osušíme. Bielok trošku našľaháme, čerešne aj so stopkami namočíme do bielku a celé obalíme v cukre. Obaliť môžeme aj lístky. Krásna ozdoba na letné, ovocné torty a múčniky.

Bulb Tip k receptu

Takto pripraviť môžeme všetko drobné ovocie. Veľmi pekne ukáže napríklad strapček ríbezlí. Na torty môžeme obaliť do cukru aj lupienky ruží, alebo sirôtky /macešky/.


Přidat na Pinterest
uschi3

10. 04. 2010, Recept navštíven: 2919x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře