Třešně v krystalovém cukru
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
798
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Čerešne umyjeme a dôkladne osušíme. Bielok trošku našľaháme, čerešne aj so stopkami namočíme do bielku a celé obalíme v cukre. Obaliť môžeme aj lístky. Krásna ozdoba na letné, ovocné torty a múčniky.
Tip k receptu
Takto pripraviť môžeme všetko drobné ovocie. Veľmi pekne ukáže napríklad strapček ríbezlí. Na torty môžeme obaliť do cukru aj lupienky ruží, alebo sirôtky /macešky/.
uschi310. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.