
Vaječný krém
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2072
kalorií
0.0g
cukrů
222.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Ve vodní lázni ušleháme hustou pěnu z celých vejcí a cukru. Za stálého šlehání necháme vychladnout. Máslo rozetřeme a pomalu přidáváme vychladlou vaječnou pěnu.
Milena28. 05. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: trošku rumu
maruskaji 07. 03. 2013, 20:30
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
katka16031 21. 11. 2009, 18:48
Sonia005 17. 10. 2010, 14:04
Angel 666 17. 10. 2010, 15:37