Vanilková Panna cotta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
15min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

124 kalorií
0.0g cukrů
5.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Želatinu necháme ve vodě nabobtnat. Mléko, smetanu, otevřený vanilkový lust a cukr přivedeme do varu. Mléčnou směs odstavíme, vyškrábeme vanilková semínka do mléka a lusky odstraníme. Želatinu vyjmeme z vody a rozpustíme v mléce.

Připravíme si formičky na panna cottu (podle množství můžete i formičku na hřbet), vypláchneme je studenou vodou a ihned naplníme teplou smetanou. Základ dezertu dáme nejméně na 4 hodiny do lednice vychladit. Po vychladnutí vyjmeme dezert s formičky za pomocí nože. Jednotlivé porce zdobíme kousky drobného ovoce.

přidejte na:
Božské_jídlo

15. 11. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutné
palino 03. 05. 2016, 21:22