Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vanilková Panna cotta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
124 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Želatinu necháme ve vodě nabobtnat. Mléko, smetanu, otevřený vanilkový lust a cukr přivedeme do varu. Mléčnou směs odstavíme, vyškrábeme vanilková semínka do mléka a lusky odstraníme. Želatinu vyjmeme z vody a rozpustíme v mléce. Připravíme si formičky na panna cottu (podle množství můžete i formičku na hřbet), vypláchneme je studenou vodou a ihned naplníme teplou smetanou. Základ dezertu dáme nejméně na 4 hodiny do lednice vychladit. Po vychladnutí vyjmeme dezert s formičky za pomocí nože. Jednotlivé porce zdobíme kousky drobného ovoce.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

15. 11. 2012, Recept navštíven: 1987x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

03. 05. 2016, 19:22

Přidat komentář

Facebook komentáře