Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vyprošťovák

Vyprošťovák
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5min , porce

6 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Do vody přidáme ocet - chuť by měla být mírně kyselá, tuto kyselost zneutralizujeme jedlou sodou, zamícháme a vypijeme.

Bulb Tip k receptu

Místo octové vody lze použít cokoliv kyselého (kyselina citrónová, lák z okurek nebo
z kysaného zelí). Chceme-li mít stoprocentní jistotu, můžeme si poté dát silnou černou kávu a měli bychom být připraveni normálně fungovat.

Ajaja

24. 02. 2010, Recept navštíven: 5600x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vyprošťovák

Vyprošťovák

Do vody přidáme ocet - chuť by měla být mírně kyselá, tuto kyselost zneutralizujeme jedlou sodou, zamícháme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vyprošťovák Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Čéče, já se tímhle vyprošťovat, tak mne to zabije. Mně stačí když čistím odpad ve vaně octem a sodou a to by se mi odehrávalo v žaludku? No a když dostanu chuť na kafe - jsem za vodou, to už je vyhráno. Já to mám s tím kafem nějak jinak.

Roxana 24. 02. 2010, 20:04

Roxana
A vůbec, kde je jaká fotodokumentace????

Roxana 24. 02. 2010, 20:04

mrak
BRRRRR

mrak 24. 02. 2010, 20:31

Thumb
Tak přátelé tohle jsem používal na vojně jako kuchař když jsem se nad ránem vrátil z vycházky s opicí a musím říct, že během 1/2 hod. jsem byl OK. Dnes by mě to jako důchodce asi zabilo!:-)))

Florian. 25. 02. 2010, 11:14

Roxana
Mně by asi po opici si to stačilo přečíst a určitě by mi bylo už leknutím líp, ovšem asi bych ještě cestou navštívila WC, já po opici nesnesu v žaludku nic..a jen ta představa...

Roxana 25. 02. 2010, 14:51

Ajaja
Jde o to, že po alkoholu je organismus překyselený a paradoxně kyselám se kyselost odstraní, tedy dosáhne se zásaditého prostředí, což je to, co tělo potřebuje. Jinak, samozřejmě, existuje spousta rad. A nezapomínat ani na prevenci - tedy pít s mírou (a nejen s Mírou), nemíchat, prokládat jídlem - nejlépe tučným, pít vodu, na závěr minerálku...

Ajaja 26. 02. 2010, 16:48

Roxana
Máš pravdu, je to tak..ale nejlepší je nepít a pokoj svatej, já teď zkoumám, kdy jsem se dotkla alkoholu naposledy a nevíííííím! Jo včera, podlévala jsem jídlo...nemám na něj chuť, dřív jsem nevěděla co je kocovina, teď se k ní propracovat už umím, ale když to mít nemusím, tak ani deci červeného což je zdravé, já to prostě do sebe nedostanu..divné, bývala jsem jiná! No, ale má to souvislost s jógou a dalšími podobnými všcmi, to nejde dohromady a já si už nemohu dovolit ztrácet čas čištěním organismu. Tož na zdraví!

Roxana 26. 02. 2010, 21:42

Thumb
Přátelé je mi blbě. Asi to půjdu zkusit. Ale jestli hodím kačenku, nepřejte si mě :-D

Zbyněk není moje jméno 27. 05. 2010, 21:45

Ajaja
Tak co, "Nezbyňku", pomohlo to ? :-)))

Ajaja 28. 05. 2010, 05:03

Roxana
A jejejejejej, nezávidím....

Roxana 31. 05. 2010, 12:43

Facebook komentáře