Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Banánový džem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

1162 kalorií, 120.0g cukrů, 0.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Banány oloupeme a nakrájíme. Necháme rozvařit v litru vody a vaříme dohusta (pomalu). Přidáme citronovou šťávu, cukr a hřebíček. Přivedeme k varu a ihned plníme do předem nahřátých skleniček. Nakonec přidáme rum.

Kateřina Růžičková

29. 04. 2013, Recept navštíven: 2068x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Banánový džem

Banánový džem

Banány oloupeme a nakrájíme. Necháme rozvařit v litru vody a vaříme dohusta (pomalu). Přidáme citronovou šť...

Banánový džem s pomerančem

Banánový džem s pomerančem

Vše kromě banánů vložíme do hrnce a přivedeme k varu. Následně přidáme rozmačkané banány a chvíli povaříme,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Banánový džem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře