Borůvkové víno

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Dvě hrsti sušených borůvek povaříme v trošce vody. Asi po 15 minutách přidáme 1/2 litru červeného vína a na mírném ohni ještě 5 minut povaříme.

Tip k receptu

Toto víno napomáhá funkci všech orgánů a je zejména vhodné například při zánětech močového měchýře či při špatné funkci zažívacího traktu.

přidejte na:
planeta

09. 05. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Tto víno jsem používala jako lék. Nevím jž, kde jsem o tom četla.
heladon 22. 10. 2014, 10:42