Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Borůvkové víno

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Dvě hrsti sušených borůvek povaříme v trošce vody. Asi po 15 minutách přidáme 1/2 litru červeného vína a na mírném ohni ještě 5 minut povaříme.

Bulb Tip k receptu

Toto víno napomáhá funkci všech orgánů a je zejména vhodné například při zánětech močového měchýře či při špatné funkci zažívacího traktu.


Přidat na Pinterest
planeta

09. 05. 2014, Recept navštíven: 2753x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tto víno jsem používala jako lék. Nevím jž, kde jsem o tom četla.

22. 10. 2014, 08:42

Přidat komentář

Facebook komentáře