Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

4368 kalorií, 15.0g cukrů, 193.0g tuků, 97.0g bílkovin

Příprava

Vejce a jogurt necháme přes noc na kuchyňské lince, aby měly pokojovou teplotu.
Mouku smícháme s práškem do pečiva.
Cukr vyšleháme s máslem do pěny. Poté postupně zašleháme vejce a přidáme citronovou kůru.
Poté na střídačku přidáváme mouku a jogurt.
Borůvky do těsta lehce vmícháme.
Naplníme jimi formičky na muffiny a pečeme 25 minut na 190 °C.

sonizna

10. 02. 2016, Recept navštíven: 714x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Borůvkové muffins (mufiny)

Borůvkové muffins (mufiny)

Utřeme máslo s cukrem. Přidáme vejce a našleháme do pěny. Smícháme mouku s práškem do pečiva a špetkou soli...

Kuřecí nudličky na borůvkové marmeládě se smetanou

Kuřecí nudličky na borůvkové marmeládě se smetanou

V hrnci si rozpálíme olej, nakrájíme nadrobno cibuli, orestujeme ji na oleji. Přidáme na kostičky nakrájené...

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny

Vejce a jogurt necháme přes noc na kuchyňské lince, aby měly pokojovou teplotu. Mouku smícháme s práškem ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Borůvkové muffiny Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele mufffiny, velmi chutné

12. 02. 2016, 11:25

Přidat komentář

Facebook komentáře